banner564

Kargoya şok baskın

Bağcılar ve Avcılar'da 16 kilogram eroin ile 60 kilogram Hint kenevirinin ele geçirildi

Kargoya şok baskın
banner598
İstanbul’da Bağcılar ve Avcılar'da 16 kilogram eroin ile 60 kilogram Hint kenevirinin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Batman'dan kargoyla İstanbul'a uyuşturucu madde gönderildiği istihbaratı üzerine Bağcılar'da bir kargo firmasının şubesine baskın düzenledi. Batman'dan gelen kargo paketinde 60 kilogram Hint keneviri bulundu. Paketi teslim almak için gelen M.U ve H.B gözaltına alındı.
Avcılar'daki operasyonda ise uyuşturucu satmak istediği öne sürülen S.D yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 16 kilogram eroin ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.U ve S.D tutuklanırken, H.B adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

İpsala’da 21 kilo 271 gram eroin
Öte yandan İpsala Gümrük Sahasında, 21 kilo 271 gram eroin ele geçirildi.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ekipleri Türkiye'den çıkış yapmak için İpsala Gümrük Sahasına gelen otomobili risk kriterleri çerçevesinde X-Ray taramasına sevk etti.
Makedon uyruklu E.J’nin kullandığı araçta yapılan taramanın ardından narkotik dedektör köpeği "TİNA" otomobilde detaylı bir arama yaptı. Makedon plakalı otomobilin koltuklarının taban bölümüne gizlenmiş vaziyette yaklaşık 1 milyon 600 bin lira değerinde 21 kilo 271 gram eroin ortaya çıkarıldı.
İpsala Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen araç sürücüsü E.J. ve araçta yolcu olarak bulunan K.J. ile A.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, araçta bulunan 8 yaşındaki M.J ise serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473