banner564

İyi başlamalıyız

Devre arasında iyi bir hava yakalayan Dumlupınar, lige güzel başlangıç yapmayı hedefliyor

 İyi başlamalıyız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Sezon başı hedefini Süper Lig olarak belirleyen Dumlupınar’da devre arası hazırlıkları geride kalırken, gözler artık ligin ilk maçı olan Baf Ülkü Yurdu deplasmanına çevrildi. Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, yaptığı değerlendirmede, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, artık verim almanın zamanı geldiğini belirtti.

Kadroyu genişlettik
Süleyman Bayır ve Eray’ın takıma dönüşü yanında, Turgut’un iyileşmesi ile birlikte takıma transfer edilen Ender Meta sonrasında, kadro olarak daha iyi noktaya geldiklerini aktaran Sedat Devecioğlu, güçlerine güç kattıklarını vurguladı. Devre arası yapılan kampın oldukça verimli geçtiğini aktaran Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, arkadaş bağlılığı yanında fiziksel olarak iyi noktaya geldiklerini vurguladı. Kamp sonrası yaptıkları iki hazırlık maçı ile birlikte geldikleri noktayı daha iyi değerlendirdiklerini de aktaran Devecioğlu, ligin ikinci yarısına hazır olduklarını vurguladı.

Zorlu başlangıç
Lig’in ikinci devresine Baf Ülkü Yurdu deplasmanı ile başlayacaklarını aktaran Sedat Devecioğlu, sonrasında ise yine zor bir periyodun kendilerini beklediğini söyledi. Sezon başı koydukları hedef doğrultusunda, ligin ikinci devresinde oynayacakları karşılaşmalarda hata yapma şanslarının olmadığını aktaran Sedat Devecioğlu, zorlu periyodu kolaya çevirme adına mücadele edeceklerine vurgu yaptı. Takımların yaptıkları takviyeler sonrası daha da güçlendiğini, bu nedenle ikinci devrenin ilk yarı adına daha zor olacağını aktaran Sedat Devecioğlu, Dumlupınar olarak ligin ikinci devresinde iyi olmak zorunda olduklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474