banner564

İyi bir kadro kuracağız

Sezon açılışında iyi bir tablonun olacağını belirten Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, sezon açılışının bayram sonrası olacağını belirtti

İyi bir kadro kuracağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Yeni sezon öncesi sessiz takımlar arasında yer alan Batı temsilcisi Bostancı Bağcıl’da hareket başlıyor. Mehmet Sol kanat ile teknik adam konusunda büyük oranda anlaşma sağladıklarını aktaran Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, kadro anlamında iyi bir görüntünün sezon açılışında olacağını belirtti.

Harekete geçiyoruz
Bağcıl kulüp başkanı Hasan Besim yaptığı değerlendirmede transfer girişimlerinin başladığını isimlerin ise büyük oranda netlik kazandığını belirtti. Geride kalan sezonda Çetinkaya’da ter döken Erdinç’in yanında Küçük Kaymaklı’nın kalesini belli dönemlerde koruyan genç kaleci Ufuk için de girişim başlattıklarını vurguladı. Takımda geçen sezon başarılı performans gösteren İsmail ve Kadir Hakelin’de yeni sezonda takımda kalması için görüşmeleri sıklaştırdıklarını aktaran Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim, Raif Selden’in de yeni sezonda aralarında olacağını vurguladı. İç transferde çok büyük sıkıntı yaşamayı ummadıklarını aktaran Besim, dış transferde ise sakin davranacaklarının altını çizdi.

İki Bulgar ve Kingsley
Geçtiğimiz sezon takımda yer alan Bulgar oyuncu Petrov’un Bulgaristan Süper liginde mücadele etmiş iki oyuncu ile birlikte kısa süre sonra adada olacağını aktaran Hasan Besim, geçen yıl yine Küçük Kaymaklı forması giyen Kıngsley’in yeni sezonda düşündükleri isimlerin arasında olduğunu hatırlattı. Traore ile yeni sezonda çalışmak istediklerini yineleyen Hasan Besim, Traore’nin de bu teklife sıcak baktığını ve yeni sezonda aralarında olabileceğini belirtti.

İyi bir tablo olacak
Bayram’ın hemen sonrasında 22 veya 23 Temmuz tarihleri arasında sezon açılışını yapmayı düşündüklerini aktaran Hasan Besim, sezon açılışında iyi bir tablonun olacağına inandığını belirtti. Transfer piyasasının bu sezon durgun geçeceğini aktaran Hasan Besim, Bağcıl olarak bütçelerinin belli olduğunu ve bunun dışında hareket etmenin mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474