banner564

Şanssızlıkları yeneceğim

Geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’da ilk devre forma giyen Erdoğan Murat yaşadığı şansızlıkları yeneceğine inandığını söyledi

Şanssızlıkları yeneceğim
banner598
Ülkemizin yetenekli gençlerinden Erdoğan Murat gelecek sezondan çok ümitli olduğunu ve yaşadığı şansızlıkları yeneceğine inandığını söyledi.
Genç ve yetenekli futbolcu, geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’da ilk devre forma giyen Erdoğan Murat devre arası yönetimle anlaşmazlık yaşadı ve transfer döneminin de tamamlanmasından dolayı ikinci devre forma giymedi.
Erdoğan Murat “Öncelikle sakatlıklardan bir türlü kurtulamadığımdan, sakatlıksız bir sezon geçirmek istiyorum. Önümüzdeki sezon Küçük Kaymaklı’da forma giymeyeceğim kesindir” diyerek 1.lig ve 2.ligden görüştüğü takımlar olduğunu vurguladı. Önceliğinin Süper Lig olduğunu vurgulayan başarılı futbolcu, “eğer Süper Lig’den teklif alırsam, önceliğim Süper Lig olur ama ikinci olarak da diğer teklifleri değerlendireceğim. Umarım benim için çok güzel bir sezon geçer. Yeşil sahalara dönmeyi çok özledim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473