banner564

İyi bir kadroya sahibiz

Yeni sezona hazırlanan Merit Alsancak Yeşilova’da Erdinç Akyulaf, takımın kadrosundan ve çalışmalarından memnun

İyi bir kadroya sahibiz
banner598

 Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Merit Alsancak Yeşilova’da sezon öncesi düşüncelerini aktaran Erdinç Akyulaf, üst tarafı zorlayacaklarını söyledi.

Mevcut kadrolarını büyük ölçüde koruduklarını ifade eden Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, Burak Koçar, Kemal Yıldırım ve Mustafa Yaşınses transferleri ile iyi olan kadroyu güçlendirdiklerine inandığını söyledi. Lua – Lua konusunda yaşanan belirsizliği de açıklayan Akyulaf, Lua Lua’nın kendi oyuncuları olduğunu kampta yer almamakla birlikte ülkeye dönüşte aralarında olacağını söyledi. Lua Lua’nın aralarından gitmesi durumunda ise takımın B planının hazır olduğunu, belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, takımlarının sezona çok iyi durumda gireceğini söyledi.

Daha başarılı olacağız
Geçen sezon takımın başarılı bir sezonu geride bıraktığını söyleyen Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf; temel olarak takımın mevcut kadrosunu koruduklarını eksik noktalara Mustafa Yaşınses, Burak Koçar ve Kemal Yıldırım transferlerini yaptıklarını söyledi. Bu oyuncularla daha başarılı olacaklarına inandığını söyleyen Akyulaf, takım oldukça bu isimlerin takıma katkısının olacağını söyledi. Ayın 23’ünde başlayan kampla ilgili olarak, bir hoca olarak memnuniyetini de dile getiren Erdinç Akyulaf, oyuncu grubunun gösterdiği performans ve disiplinin, Teknik Heyeti son derece mutlu ettiğini ifade etti. Çok güzel çalışma yaptıklarını ve istedikleri verimi de kampta aldıklarını söyleyen Akyulaf, takımın uyum sürecini atlatmaya doğru gittiğini söyledi. Yapacakları hazırlık maçları ile birlikte uyum sorunu aşacaklarını belirten Erdin Akyulaf, zor geçecek lig öncesi takımı iyi duruma getireceklerine olan inancını belirtti.

İyi başlangıç istiyoruz
Adaya döndükten sonra kalan süreyi kendi tesislerinde sürdüreceklerini ifade eden Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, 2-3 hazırlık maçı daha yapıp artık Mağusa Türk Gücü maçını bekleyeceklerini söyledi. Mağusa Türk Gücü takımının kadro olarak çok iyi noktada olduğunu ancak kendilerinin de iyi bir takım olduğunu belirten Teknik Direktör Erdinç Akyulaf, ligin ilk karşılaşmasında oynayacakları MTG karşılaşmasını kazanıp lige galibiyetle başlamak istediklerini belirtti. Fikstür üzerine de değerlendirme yapan Erdinç Akyulaf, yaptığı açıklamada Mağusa Türk Gücü maçı ile başlayacakları 2018-2019 sezonuna Cihangir deplasmanı ile devam edeceklerini söylerken, fikstürün her takıma avantaj sağlamadığını aktardı. Merit Alsancak Yeşilova takımı olarak fikstürle ilgili herhangi bir sıkıntıları olmadığını belirten Akyulaf, iyi başlayıp takımının moral seviyesini yükseltip lige iyi bir giriş hedeflediklerini söyledi. İyi başlamaları durumunda ligde iyi yer edineceklerine de inandıklarını belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, kaliteli ve karakterli oyuncu grubu ile iyi işler çıkaracaklarını söyledi.

Kupada iddialı bir takım olacağız
Geçen sezon lig yarışı yanında kupada da iyi bir ivme yakaladıklarını belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, bu sezon yine ligin yanında kupada iddialı bir takım olmak istediklerini söyledi. Kadrolarının son derece geniş ve alternatifli olması yanında, oyuncu grubunun da hem lig hem de kupa adına müsait olduğunu söyleyen Erdinç Akyulaf, var güçleri ile çalışıp her iki kulvarda başarı yakalamak istediklerini söyledi.

Lua – Lua halen oyuncumuzdur
Sezon başından beri aralarında olmayan yabancı oyuncuları Lua Lua ile ilgili olarak açıklama yapan Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, her şey den önce Lua Lua’nın oyuncuları olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Lua Lua ile ilgili olarak Teknik Heyet ve oyuncu grubunun, bugüne kadar hiçbir sıkıntısının olmadığını belirten Akyulaf, yönetimsel olarak yaşanan ince ayrıntı varsa bile bunu kendisinin bilmediğini belirtti. 
Lua Lua’nın takıma dönmeyeceği konusunu, ne teknik heyet ne de oyuncu grubunun duymadığını söyleyen Teknik Direktör Erdinç Akyulaf, yaşanan süreç içerisinde eşi ile ilgili İngiltere de yaşanan bir takım sıkıntılarla uğraştığını, tamamlanması ile birlikte aralarında olacağını söyledi. Kamp sürecinde Lua’yı aralarında elbette görmek istediğini belirten Akyulaf, adaya döndükten sonra Lua’nın aralarında olacağına dair inancını belirtti. Olası negatif durumda Lua’nın dönmeyecek olması durumunda B planının hazır olduğunu belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, takıma son bir yabancının katılması konusunda ise çalışmaların olduğunu söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473