banner564

Ocak Kampı galibiyetle noktaladı 3-2

Yeni sezon hazırlıkları için Kartepe’ye kampa giden Türk Ocağı, dün adaya döndü

Ocak Kampı galibiyetle noktaladı 3-2
banner598

 İzmit-Kartepe’de kampta bulunan iki süper lig temsilcisi T. Ocağı ile Gönyeli arasında oynanan hazırlık maçını kazanan 3-2’lik T. Ocağı oldu ve kampı tamamlayarak dün adaya döndü.

Süper lig temsilcileri T. Ocağı ile Gönyeli arasında oynanan hazırlık maçının ilk devresinde, oyunun hemen başında, Gönyeli’nin kazandığı korner atışında yapılan orta ceza alanı içinde, son dokunan isim Talat oldu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İki takımında çok yorgun olduğu gözlerden kaçmazken maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve devre 1-0 Gönyeli’nin üstünlüğünde son buldu. İkinci devrede as oyuncularını sahaya süren T. Ocağı, 2. Devrenin hemen başında kazanılan frikik atışında topun başına Ahmet Can geçti ve harika vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. Oyuna ağırlığını koyan T. Ocağı, yabancı golcüsü Akande’nin art arda bulduğu 2 golle, biranda skoru takımı lehine 3-1 yaptı. Maçın son bölümünde Gönyeli ani bir kontra atak’ta Osman ile bir gol daha buldu ve karşılaşma 3-2 T.Ocağının üstünlüğünde son buldu.

Ocak Kampı Tamamladı 
1 Haftalık İzmit-Kartepe kampını dün sabah oynadığı Gönyeli maçı ile tamamlayan T. Ocağı, maçın ardından otel’den ayrıldı ve alış veriş merkezinde geçirdiği birkaç saatin ardından dün akşam adaya geri döndü. Teknik patron Hasan Topaloğlu yaptığı açıklamada; kamp süresince 14 antrenman ve 3 hazırlık maçı yaptıklarını, sporcularının gösterdiği özverili ve istekli çalışmadan son derece memnun olduğunu ifade etti. Takıma 2,5 gün izin verdiğini belirten Topaloğlu, Pazar günü Lefke ile yapacakları hazırlık maçı ile tekrar çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
Yeni sezon hazırlıkları için Kartepe’ye kampa giden Türk Ocağı, dün adaya döndü 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474