banner564

İyi durumdayız

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren birinci lig temsilcisi Düzkaya’da kadro şekilleniyor

İyi durumdayız
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

34 idmanı geride bıraktıklarını belirten Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, oyuncu sayısı olarak da iyi noktada olduklarını söyledi. Hazırlık maçlarına da ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Kılıç Ali Kahraman, takıma bir isimin daha katılacağını söyledi.

0n oyuncu ile başlamıştık
Yeni sezona 16 Temmuz tarihinde 10 oyuncunun katılımı ile başladıklarını hatırlatan Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman,  şu an ise ortamın oyuncu grubu ve kalitesinin çok daha keyifli olduğunu söyledi. İyi bir idman sayısını geride bıraktıklarını, hazırlık karşılaşmalarına ise ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Kahraman, planlamaları doğrultusunda yeni sezona yönelik çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Sezon öncesi bulunan negatif tablonun şu an takımda yer almadığını vurgulayan Kahraman, iyi bir oyuncu grubu ile çok yoğun çalıştıklarını söyledi. Takıma takviye anlamında önemli isimlerin dahil edildiğini söyleyen Düzkaya Teknik Direktörü Kahraman, transferi şu an itibariyle noktalamadıklarını, düşüncelerinde olan bir ismi daha takıma dahil etmek için çalıştıklarını söyledi.

Üst tarafı istiyoruz
Belediyenin de desteği ile çok iyi çalışan bir başkan ve yönetimin olduğunu söyleyen Düzkaya Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman,  bu desteğin ise takıma inanılmaz olumlu yansıdığını belirtti. Oluşturulan kadro, takıma yapılan takviyelere sonrası lige iyi bir giriş planladıklarını söyleyen Kılıç Ali Kahraman, Birinci ligin bu sezon yine her sezon ki gibi zor ve çekişmeli geçeceğini söyledi. Oluşturulan kaliteli kadro ile ligde üst tarafı zorlamak istediklerini belirten Kahraman, bunun için hazırlık dönemine ciddi önem verdiklerini belirtti. Düzkaya takımının tesis ve yönetim olarak burada olmaması gerektiğini de belirten Kahraman, aldığı kaliteli destekle Düzkaya’nın Süper ligi fazlası ile hak ettiğini söyledi. Her şeyimizle ligin üst tarafını zorlayacağız diyen Kahraman,  yapılan transferlerin de bu nedenle yapıldığını ifade etti.

Zor bir lig olacak
Düzkaya’nın geçen sezon 14 maçın sonunda şampiyon olarak lige terfi ettiğini, bu sayının ise bu sezon ligin ilk devresi adına bile yeterli olmadığını söyleyen Kılıç Ali Kahraman,  bu nedenle ligin ve sezonun zorluğunun bilincinde olduklarını söyledi. Birinci ligin her dönem olduğu gibi bu dönem yine zor bir sezona sahne olacağını belirten Kılıç Ali Kahraman, bu zor sezona Düzkaya olarak en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. 30 maçlık uzun bir periyodun kendilerini beklediğini söyleyen Teknik Direktör Kahraman, bu nedenle geniş kadro oluşturduklarını her türlü negatif etkeni ise düşünmek zorunda olduklarını belirtti. Sözlerini tamamlarken sahalarının sıkıntılı noktaya doğru ilerlediğini söyleyen Kahraman, daha kötü noktaya gelmemesi adına sahalarını 1 hafta kapatıp bakıma alacaklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473