banner564

İyi yoldayız

K-Pet Süper Lig’de üst üste aldığı iki galibiyet sonrasında ikinci sıraya yerleşen ve zirve yarışını sürdüren MTG’de, antrenör Ali Oraloğlu yaptığı açıklamalarda iyi yolda olduklarını söyledi.

İyi yoldayız
banner598
Hamit SAKALLI


İstikrar şart
Ali Oraloğlu, kötü başladıkları ilk haftadan sonra hemen toparlandıklarını ve aldıkları galibiyetlerle takımın moral motivasyonunu artırdığını belirtirken; önemli olanın kazanma alışkanlığı elde ederek bir istikrar yakalamaları olduğunu vurguladı. Geçen üç hafta sonunda takımından memnun olduğunu söyleyen Oraloğlu, ancak lige üç hafta olarak değil yirmi altı hafta olarak bakmak zorunda olduklarını ifade etti.

Değirmenlik maçı zor olacak
Bu haftaki rakipleri Değirmenlik’in, iyi futbolculardan kurulu güçlü bir ekip olduğunu ve bu hafta Mormenekşe karşısında almış oldukları galibiyetle de moral ve motivasyonunu artırdığını belirten Ali Oraloğlu, bu sebeplerden dolayı karşılaşmanın zor geçeceğine inandığını söyledi. Ancak MTG olarak kendi evlerinde ne olursa olsun kazanmaları gerektiğini ve bunu başaracak güçte olduklarını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473