banner564

Kadınlarda KKTC, erkeklerde Nijerya şampiyon

DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası önceki akşam oynanan maçlarla tamamladı

Kadınlarda KKTC, erkeklerde Nijerya şampiyon
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası” önceki akşamı, Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanan final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.  
Final maçlarında erkeklerde Nijerya Filistin’i 12-11, kadınlarda ise KKTC Nijerya’yı 1-0 mağlup ederek şampiyon oldular. Erkeklerde Filistin’in ikinci, kadınlarda ise Nijerya’nın ikinci olduğu turnuvada, üçüncülük maçlarında erkeklerde Türkiye İran’ı 5-4, kadınlarda ise İran Kamerun’u 3-0 mağlup ederek üçüncü olma hakkını elde ettiler.  
Maçların ardından gerçekleştirilen Ödül Töreni ile dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuvada şampiyon olan takımlara kupa ve madalyaları DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam ve diğer yetkililer tarafından takdim edildi. 

“En”lere ödülleri verildi
Gecede ayrıca, En Centilmen Kadın Oyuncu; Favour Ezinne Ogwuegbu, En Centilmen Erkek Oyuncu; Roy Alhawawini, En İyi Antrenör (Kadınlar) Gizem Yahat, En İyi Antrenör (Erkekler); Ibrahim Ahmad Musa, En İyi Kaleci (Kadınlar); Damla Lisaniler, En İyi Kaleci (Erkekler); Ihsan Salem, Gol Kraliçesi; Niknaz Badrinezhad, Gol Kralı Alireza Zarrin, En Değerli Oyuncu (Kadın); Tahmina Suleymanzaqde, En Değerli Oyuncu (Erkek) Rafael Ndubuisi ödüle layık görüldü. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473