banner564

Kahraman: Zorluğun bilincindeyiz

Son haftalardaki çıkışı ile dikkat çeken Dumlupınar, Düzkaya deplasmanından puan hedefliyor

Kahraman: Zorluğun bilincindeyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Son üç haftayı kayıpsız geçerek iyi bir seri yakalayan Dumlupınar, Cumartesi deplasmanda oynayacağı Düzkaya karşısında kayıp yaşamak istemiyor. Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman gazetemiz spor servisine verdiği demeçte 3 hafta öncesine göre daha rahat nefes aldıklarını, ancak çizgiyi bira daha yukarı almak istediklerini belirtti. 

Alttan kurtulmak istiyoruz
Düzkaya maçı öncesi konuşan Kılıç Ali Kahraman, puansal ve konum olarak halen daha rahat bir yerde olmadıklarını belirtti. Son üç haftaya bakıldığında alınan puanların önemine değinen Kahraman, bu çıkışın sürmesi halinde ise daha iyi noktaya gelebileceklerine dikkat çekti. Düzkaya’nın da kendiileri gibi çıkışta olan bir takım olduğunu hatırlatan Dumlupınar Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, iki takım adına puansal olarak önem taşıyan bir karşılaşma olacağını belirtti.

İlk devrenin sonu önemli
Kalan üç hafta ile ilgili sorulan soru üzerine demeç veren Kılıç Ali Kahraman, ilk yedi içinde ligin ilk devresini bitirmelerinin önemli olacağını belirtti. Sezon başı yaşanan beklenmedik sakatlıklar sonrası konumun kaçınılmaz olduğunu aktaran başarılı çalıştırıcı devre arası dönecek oyuncularla ikinci devre daha iyi bir takım izlettireceklerinin altını çizdi. Düzkaya maçı öncesi cezalı Hüseyin Yeşilbaş ve Anıl, sakat olan Hasan Şemmedi ve Mehmet Sakallı’nın karşılaşmada yer alamayacağını hatırlatan Kahraman üç idmanla zor deplasmana hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 06:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474