banner564

Kamp başladı

Aknar, “Sporcularımızla, Çinli ve Türkiyeli masa teniscileri kaynaştırdık” dedi

Kamp başladı
banner598
Girne Spor Birliği masa teniscileriyle 10 gün once Türkiye Milli Takım antrenörlerinden Çan Çav yönetiminde Anafartalar Lisesi salonunda kampa başlamıştı. Kampa dün Çin’den gelen 7 ve Türkiye’den gelen 3 sporcunun da katılmasıyla “Dostluk Kampı” başladı.30 Ağustos’a kadar devam edecek olan kamp hakkında Girne Spor Birliği başkanı Ahmet Aknar’ın yaptığı basın açıklaması şöyledir. “Üç yıldan bu yana masa teniscilerimizin taknik-takriğini geliştirmek adına yabancı usta antrenörlerle yaptığımız kampı bu gün “Uluslararası” niteliğe dönüştürmeyi amaçladık.Burda hedef sporcularımızın teknik-taktiğini yabancı oyuncularla da antreman yaptırtıp geliştirmek,Uluslararası antrenörlerden yararlanmak ve yabancı ülke sporcularıyla dostluğumuzu pekiştirmektir.Bize bu konuda katkı yapan Spordan da sorumlu bakanımız Serdar Denktaş’a ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.

Kampa üç  yabancı takim geldi
Masa tenisi kampımıza Girne Spor Birliği dışında Çin’den Pekin Kulübü’nden 4 erkek sporcu ve 2 antrenör geldi. Çin’den Chien Kulübü’nden 3 kız sporcu ve 2 antrenör geldi. Türkiye Yıldız (B) takımından 3 sporcu ve 1 antrenör katıldı. Pekin Kulüp başkanı Gang ve Chien Kulüp başkanı Gao genelde sporcularımızın temelini iyi buldu. 30 Ağustos’a kadar günde çift idman olmak üzere antremanlara devam edilecek. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 08:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Bugüne kadar verilenlerle polatlı kadar yeri adam edemedin ağzımızı açmadık siz boşa tasalanmayın bir hal çaresi buluruz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473