banner564

Kara bulutu dağıtmalıyız

Lige oldukça iyi başlayan sonrasında ise sıkıntılı süreç yaşayan Karşıyaka, yeniden çıkış yakalamak istiyor

 Kara bulutu dağıtmalıyız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Karşıyaka kulüp başkanı Yusuf Gagari, gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, sakat ve cezalı oyuncu sayısının her geçen hafta artması nedeniyle istenilen veya ideal on biri sahaya sürmenin zor hale geldiğini aktardı. Hafta sonu karşılaşacakları Girne Halk Evi maçını kazanmaları halinde yeniden lige dönüşün mümkün olduğunu aktaran Yusuf Gagari, takımına son derece güvendiğini belirtti.

Devre arasını bekliyoruz
Karşıyaka kulüp başkanı Yusuf Gagari yaptığı değerlendirmede, takımda Tufan, Cemre ve Yaşar’ın yer almadığını, Kamuran’ın ise geçirdiği bir kaza sonucu takıma ikinci devrede döneceğini belirtti. 
Yusuf Gagari devamla, direk onbirde oynayan üç adamın kadro dışı kalması, sakat, cezalı derken, istenilen onbirin sahada yer almayışından dolayı sezon başı yakaladıkları çıkıştan son dönemde oldukça uzak kaldıklarının altını çizdi. 
Tufan’ın takımdan ayrılma kararında kendi isteği doğrultusunda olduğunu, devre arası herhangi bir takıma gitmek istese bile buna son kararı yönetimin vereceğini belirtti. 
Cemre ve Yaşar’ın ise transfer döneminin son gününde aralarına dahil olduğunu aktaran Yusuf Gagari, ne yazık ki iki oyuncunun halen daha hazır hale gelmediklerinin altını çizdi.

Süper lig hedefimiz yoktur
Sezon sonu süper lig gibi bir hedeflerinin bulunmadığını hatırlatan Karşıyaka kulüp başkanı Yusuf Gagari, kulüp olarak süper lige hazır olmadıklarının altını çizdi. Ligi orta sıralarda bitirmenin kendilerine fazlasıyla yeterli olduğunu belirten Gagari, devre arasında takıma takviye yapılacağını söyledi. 
Kalan iki haftayı bitirip devre arası yapılacak olan takviyeler üzerinde çalışacaklarını aktaran Yusuf Gagari, takımının bu sezon lige fazlasıyla renk kattığını altını çizdi.

Tufan yuvaya dönecek mi?
Geçtiğimiz günlerde basında yer alan Tufan’ın kadro dışı kalışı ile ilgili açıklama yapan Karşıyaka kulüp başkanı Yusuf Gagari, basında yer aldığı gibi, Tufanı yönetimin kadro dışı bırakmadığını belirtti. 
Tufan’ın takımda kendisinin kalmak istemediğini belirten Gagari, Gönyeli’ye gitme isteğinin doğru olduğunu da belirtirken, son sözü yönetimin söyleyeceğini ise sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474