banner564

Karadağ’dan geçit yok 5-1

Maç boyunca rakibinden çok üstün oynayan Lefke, Cihangir’i farklı mağlup etti

Karadağ’dan geçit yok 5-1
banner598

YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.

HAKEMLER: Emre Öztaşlı-Fatih Bardakçıoğlu-Cem Öksüoğulları
LEFKE:Mehmet-Yakup-Aykut-Rahmi-Yılmaz-Kasım(Arif dk.74)-Allen(Semih dk.62)-Candy(Mehmet dk.80)Ruslan-Burak-Kaan
CİHANGİR:Raif-Mete-Yusuf(Çağlar dk.46)-Burak-S.Say-Okpokon-Nurettin(Mikail dk.46)-A. Öztürk-Kalifa-Offor.
GOLLER: Dk.29, 25 Kasım, dk. 29, 47, 75(pen) Burak(Lefke) Dk.77 Kalifa(CİHANGİR)

Abdullah ZAİFOĞLU
 K-Pet Süper Ligi’nde 5. hafta maçında Lefke konuk ettiği Cihangir’i farklı mağlup etti. 
Son maçta farklı bir mağlubiyet alan Lefke, Cihangir iyi bir oyundan sonra 5 gollü bir galibiyet aldı. 
 5. dakikada Cihangir takımı atağa çıkarken Allen’e topu kaptırdı. Topu alan Allen’in ceza alanı dışından vuruşunda top yan direğin yanından dışarı gitti.
  19. dakikada gelişen Lefke atağında Burak’ın pasında Kasım kaleci Raif’i de geçtikten sonra topu ağlara yollayarak Lefke’yi 1-0 öne geçirdi.
 25. dakikada Lefke farkı 2’ye çıkardı. Bu dakikada Ruslan’ın sol taraftan rakip ceza alanı içinde rakibini şık bir çalımla geçtikten sonraki ortasında topun gelişine ayak içi ile vuran Kasım Lefke adına skoru 2-0 yaptı.
 29. dakikada kaleci Mehmet’in çok akıllı kullandığı topta Kasım sağ taraftan rakip ceza alanına girdi. Boş pozisyondaki Burak’a bıraktığı topu Burak ağlara yollamakta zorlanmadı ve Lefke 3-0 öne geçti.
 38. dakikadaki Cihangir atağında topu uzaklaştırmak isteyen Yılmaz’ın ters vuruşunda top kendi üst kale direğinden döndü. Defans uzaklaştırdı.
 47. dakikada Lefke farkı 4’e çıkardı. Lefke’den Yılmaz’ın soldan ortasında Burak şık bir kafa vuruşu ile topu filelere göndererek skoru 4-0 yaptı.
 65. dakikada gelişen Cihangir atağında Rahmi ile Offor’un Lefke ceza alanı içindeki mücadelesinde Offor yerde kaldı. Hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Offor’un vuruşunda kaleci Mehmet penaltıya geçit vermedi.
 75. dakikadaki Lefke atağında topla birlikte Cihangir ceza alanına giren Candy Offor tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Burak topu ağlara yollayarak kendisinin 3’üncü, takımının 5’inci golünü kaydederek Lefke’yi 5-0 öne geçirdi.
 77. dakikada gelişen Cihangir atağında Arif ile A.Öztürk mücadelesinde A.Öztürk ceza alanında yerde kalınca hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Kalifa penaltıyı gole çevirince skoru 5-1 oldu.
 87. dakikada Cihangir’den Çağlar’ın ortasında Kalifa’nın kafa vuruşunda kaleci Mehmet çizgi üzerinde topa sahip oldu.
 Maç da bu skorla sona erdi ve Lefke puanını 8’e çıkarırken Cihangir 7 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473