banner564

Karadağ’ı golcüsüyle geçti 1-2

Bu sezon kendi sahasındaki lig maçlarında hiç mağlup olmayan Lefke, ligde kendi evinde oynadığı son maçta Yenicami’ye mağlup olarak bu ünvanını kaybetti

Karadağ’ı golcüsüyle geçti 1-2
banner598
Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı.
Hakemler: İhsan PAyas, Halil Erdem Canoğlu, Özal Çağlayan.
LEFKE: Mehmet-Aykut-Arif-Kemal-Yakup (Fırat Dk.70)-Semih-Burak-Azmi (Amstrong dk.78)-Allen-Cemal (Kasım Dk.54)-Koffi.
YENİCAMİ: Ozan-Adil-Emre-Halil-Promise (Musa Dk.60)-Erbay-Uğur-Zihni-M. Altın (Hascan Dk.78)-Ünal (H.Sadıklar Dk.60)-Ousmane.
GOLLER: Dk.72 Kasım (Lefke) Dk.65, dk.68 H. Turan (pen) (Yenicami)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nin prejtij açısından oynanan karşılaşmasında Yenicami Lefke’den 2-1 galip ayrıldı.
17. dakikada Yenicami’den Promise’nin sağdan ortasında kaleci Mehmet H. Turan’dan önce topu yumruklarıyla uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
26. dakikadaki Lefke atağında Kemal’ın ceza sahası içindeki vuruşunda top kaleci Ozan’ın kontrolünde az farkla dışarı gitti.
35. dakikada Lefke’den Arif’in sol taraftan son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topu Koffi vurdu fakat, vuruşu çok yavaş olunca top da kaleci Ozan’ın kucağında kaldı. 
45+1’nci dakikada Yenicami’den Promise’nin getirdiği topta M. Altın sol taraftan topla rakip ceza alanına girdi. Fakat çok kötü bir vuruş yapınca kaleci Mehmet topa sahip olmakta zorlanmadı. 
60. dakikadaki Lefke atağında sonradan oyuna giren Kasım’ın ceza alanı dışından vuruşunda kaleci Ozan iki hamlede topa sahip oldu.
65. dakikadaki Yenicami atağında Lefke ceza alanı içinde topla buluşan H. Turan şık bir vuruşla topu ağlara yolladı ve Yenicami’yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
68. dakikada Yenicami’den H. Sadıklar topla rakip ceza alanına girdi. Kaleye uzak bir pozisyonda olmasına rağmen kaleci Mehmet kalesini terk edip H. Sadıkları gereksiz yere düşürünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan H. Turan’ın ilk vuruşunda top kaleciden döndü. Dönen topa ikinci kez vurusu ve topu ağlara yollayarak skoru Yenicami lehine 2-0 yaptı.
72. dakikada Lefke’den Kasım rakip ceza alanı dışından sert ve düzgün bir vuruş yaptı. Top üst direğe de vurarak ağlara gitti ve skor 1-2 oldu.
84. dakikada kasım topla birlikte Yenicami ceza alanına girdi. Rakibi ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca Lefke futbolcuları uzun süre bu pozisyona penaltı diye itiraz ettiler, ancak karar değişmedi.
86. dakikada Fırat’ın soldan ortasında Koffi bom boş pozisyonda kafa ile topu dışarı atarak takımını mutlak bir golden etti.
Maç da bu skorla bitti ve Lefke bu sezon kendi sahasındaki lig maçlarında ilk kez mağlup oldu. A-2 gençler maçını Yenicami gençleri 4-1 kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474