banner564

Karıncalar ağır yaralı 2-4

Şampiyonluk yolunda son haftaya girilirken, Binatlı konuk ettiği Küçük Kaymaklı karşısında ağır yara aldı

Karıncalar ağır yaralı 2-4
banner598
YER: Güzelyurt Zafer Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Sezener, Sertan Alkın, İsmail Ercan.
BİNATLI: Zeki, Ömer, Mehmet, Ayhan, Moses, Kemal, Abdullah (DK 65 Berkem), Bello, Çağdaş, Burç, Mehmet Neşe (DK 30 Salih Düzbeyaz).
KÜÇÜK KAYMAKLI: Hasan, Mehmet (DK 60 Hüseyin), Yusuf, Bayram, Neval, Remzi, Petrov, Ahmet, Zokou, İbrahim, Ahmet Can.
KIRMIZI KART: DK 26 Ömer (Binatlı).
GOLLER: DK 50 Mehmet Göktaş, DK 71 Pen Bello (Binatlı). DK 46, 55 Zokou, DK 86, 89 Bayram (K. Kaymaklı).

Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper ligin yirmi beşinci hafta karşılaşmasında lider GAÜ – Çetinkaya ile aynı puana sahip olan Binatlı, Küçük Kaymaklı’ya mağlup olarak şampiyonluğa havlu atmış oldu. İki kez geriye düşmesine rağmen galibiyeti bulamayan Batı temsilcisi aldığı mağlubiyet sonrası şampiyonluk hayallerine nokta koymuş oldu. Ömer’in kırmızı kart gördüğü mücadelenin büyük bölümünü on kişi oynayan ev sahibi takımda golleri Mehmet Göktaş ve penaltıdan Bello kaydederken, konuk Küçük Kaymaklı’nın gollerini, Zokou (2) ve Bayram (2) kaydetti.
6. DK: Çabuk gelişen Binatlı atağında Moses’ın ceza alanı içerisinde vuruşunu, kaleci Hasan kontrol etmeyi başardı.
12. DK: Bir başka ev sahibi takım atağında Kemal’ın vuruşunu kaleci Hasan Piro önledi.
13. DK: Binatlı kontra atağında, Küçük Kaymaklı savunmasının arkasına atılan topta Bello’nun kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşu yandan az farkla auta gitti.
17. DK: Konuk Küçük Kaymaklı atağında sol kanattan ceza alanına giren Ahmet Can’ın kaleci Zeki ile karşı karşıya pozisyonunu Zeki önlemeyi başardı.
21. DK: Kemal Uçaner’in ara pası ile topla buluşan Moses’ın vuruşunu, kaleci Hasan ayakları ile kornere çeldi.
38. DK: Küçük Kaymaklı kontra atağında sağ kanattan ceza alanına giren Petrov’un yaptığı sert vuruşu kaleci Zeki önledi.
43. DK: Kalabalık adamla gelişen yeni bir Küçük Kaymaklı atağında, Bayram’ın sert vuruşu direkten oyun alanına geri geldi.
46. DK: Santra ile oyuna başlayan Küçük Kaymaklı takımının geliştirdiği atakta Remzi’nin sağ kanattan yaptığı ortada Zokou uçarak kafa vuruşu ile takımını öne geçiren isim oldu. 0-1
50. DK: Binatlı takımının kullandığı köşe vuruşu sonrası arka direkte Mekhmey Göktaş’ın vuruşu filelere gitti. 1-1
53. DK: Sağ kanattan hızlı gelişen Küçük Kaymaklı atağında Petrov’un ortasında Remzi’nin kafa vuruşu direkten döndü.
55. DK: Yeni bir Küçük Kaymaklı atağında, Zokou ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş sonrası bir kez daha takımını öne geçirdi.1-2
71. DK: Sol kanattan gelişen Binatlı atağında ceza alanına giren Bello, savunmanın müdahalesi sonrası yerde kalınca, Binatlı penaltı kazandı. Atışı kullanan Bello skoru eşitleyen isim oldu (2-2)
84. DK: Sağ kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında yapılan ortada Petrov’un kafa vuruşunu kaleci Zeki iki hamlede önlemeyi başardı.
86.DK: Bayram ile gelişen Küçük Kaymaklı atağında bu oyuncunun ceza alanı dışından yaptığı sert vuruş filelere gitti. 2-3
89. DK: Bu kez sol kanattan gelişen bir başka konuk takım atağında, Zoko’nun pası ile ceza alanı içersinde topla buluşan Bayram, maçın skorunu tayin etti. 2-4
Geriye kalan bölümde sonuç değişmeyince rakibi karşısında mağlup olan Binatlı şampiyonluk mücadelesine nokta koymuş oldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473