banner564

Karaoğlanoğlu’na dev yatırım

Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş, Girne Orhan Dural Stadyumunu yenileyecek

Karaoğlanoğlu’na dev yatırım
banner598
KKTC Başbakanlık Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından 2017 yılında açılışı gerçekleştirilen Girne Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadyumu çevresindeki, Karaoğlanoğlu Spor Kulübünün kullanımında olan araziler üzerine yap, işlet, devret modeline göre Başbakanlık Spor Dairesi Müdürlüğü, Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş ve Karaoğlanoğlu Spor kulübü arasında sözleşme imzalandı. Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş adına Cihangir Coşkun Kubilay ve Karaoğlanoğlu Spor Kulübü Başkanı Hasan Çukur 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanan projeye imza attı. Proje içerisinde 25*50 halı saha, suni çim zeminli 2 adet tenis kortu, sert zemin basketbol ve voleybol sahası, açık olimpik yüzme havuzu(10 kulvar), konaklama ve sosyal tesisler, fitness center, kulüp binası, aqua park, su oyunları, restoranlar ile çevre düzenlemesi yer alıyor.

Çukur: Bölge gençliği layık olduğu yere gelecek
Karaoğlanoğlu Kulüp Başkanı Hasan Çukur imza töreni sonrası yaptığı açıklamada bölge gençliğinin layık olduğu yerlere gelmek adına önemli bir projeye imza attıklarını belirterek, Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş, yatırımlarına bir yenisini daha eklediğini söyledi.

Kubilay: Karaoğlanoğlu daha fazla güçlenecek
Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş adına ise açıklama yapan Cihangir Coşkun Kubilay, ülkeye yaptıkları yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek hizmet edeceklerini söyledi. Karaoğlanoğlu Kulüp Başkanı Hasan Çukur’un girişimleri sonunda böylesi anlamlı bir olaya imza attıklarını belirten  Kubilay, projenin tüm bölgeye hayırlı olmasını diledi.

Cahitoğlu: En erken zamanda hayata geçsin
Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu imza sonrası yaptığı açıklamada gençliğe ve spora yeni bir yol açacak projeye imza attıklarını belirterek, projenin  en erken zamanda hayata geçmesini temenni etti. Cahitoğlu, devlet, özel sektör işbirliğinin neticesinde gerçekleşecek olan bu projenin ise örnek gösterilmesi gereken bir proje olduğunu vurguladı. Başka spor tesisleri yapımı için gelecek olan spor kulüpleri veya spor federasyonlarına da ayni yolu takip etme konusunda yardımcı olacaklarını söyleyen Cahitoğlu, Kaya Turistik Titreyen Göl Otelcilik A.Ş’a teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473