banner564

Karavayev Fenerbahçe'de

Sarı lacivertli kulüp Karavayev'in bonservisini elinde bulunduran Shakhtar Donetsk ile görüşmelere başlandığını açıkladı

Karavayev Fenerbahçe'de
banner598
Zorya Luhansk Kulübü, 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oleksandr Karavayev'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyurdu. Fenerbahçe de Karavayev'in bonservisini elinde bulunduran Shakhtar Donetsk ile görüşmelere başlandığını açıkladı
Fenerbahçe'ye karşı UEFA Avrupa Ligi'nde Zorya Luhansk'ın başarısı için ter döken Oleksandr Karavayev, artık sarı lacivertli formayı giyecek.
Ukrayna kulübü, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Karavayev'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyurdu.
Karavayev'e kariyerinin geri kalanında başarılar dileyen Zorya Luhansk, anlaşmanın detaylarını paylaşmadı ama Fenerbahçe'nin genç futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediği biliniyor.
Fenerbahçe Kulübü de Zorya'nın açıklamasından yaklaşık 1 saat sonra, Karavayev'in kiralık olarak transfer edilmesi için futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Shakhtar Donetsk ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
Açıklamada "Kulübümüz, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’in oyuncusu Oleksandr Karavayev’in ligin ikinci yarısında kulübümüze kiralanması suretiyle transferi için futbolcu ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır" denildi.

Orta sahanın iki kanadında da oynayabiliyor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın beğendiği 24 yaşındaki oyuncunun bonservisi Shakhtar Donetsk'te bulunuyor. Karavayev orta sahanın iki kanadında ve sağ bekte forma giyebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474