banner564

Yine fark yarattı

Maxim Royal’de yeni yıl coşkusu

Yine fark yarattı
banner598
Onur ULAĞ
 Kuzey Kıbrıs’ta ‘’2016 yılının en iyi mekan ödülü’’nü alan Maxim Royal, 2017 yılına müthiş bir eğlence ile girdi. Maxim Royal, yılın son gecesinde de  sunmuş olduğu eğlence ile fark yarattı.
   Yılbaşına özel olarak hazırlanan menüsü ve sınırsız eğlencesi ile misafirlerine unutulmayacak bir yılbaşı gecesi eğlencesi hazırlayan Maxim Royal’e gelen konukların şıklığı göz kamaştırdı. Birçok ünlü ismin de konuk olarak bulunduğu bu özel gece adeta yıldızlar geçidine döndü.   
   Türkiye’de 3’üncü kez Beşiktaş’ın başkanlığını yapan Fikret Orman, Türkiye’nin en iyi modacılarından Nur Yerlitaş da Maxim Royal’i seçti. Ayrıca Kuzey Kıbrıs’ın tanınmış işadamlarından Eurocity Direktörü Satvat Mahmutoğlu, Lefkoşa’nın köklü kuruluşlarından Hasçelik ailesi yılbaşı eğlencesini Maxim Royal farkıyla yaşadı. 

Önce İrem Barani

   Gece, İrem Barani’nin özel olarak hazırladığı şarkılarıyla başladı. Yılbaşı dilekleri  ile gecenin mumunu  yakan Barani’nin hemen sonrasında her hafta birbirinden güzel şovları ile izleyicilerde adeta alışkanlık yaratan Matmazel Coco sahneye çıktı.  Matmazel Coco’nun hiçbir yerde görülmemiş yılbaşı şovu izleyenleri adeta büyüledi.  Gece yılbaşının ekolü olan oryantal şov ile devam etti. Kıvrak dansları ve figürleri ile eğlencenin tozunu artıran oryanytal şova konuklar da eşlik etti. 
    Gecenin finalini 2016 yılının en güçlü seslerinden Güven Yüreyi yaptı. Yeni yıla özel kırmızı pul işlemeli ceketi ile konuklarının karşısına çıkan Yüreyi, sevilen şarkıları seslendirdi. 
   Yeni yılın son dakikalarında geceye katılan konukların ayağa kalkmasıyla  geri sayım yapan Güven Yüreyi, 2017 yılına girerken Maxim Royal’de adeta karnaval havası estirdi. Yeni yıl için sağlık, başarı, mutluluk ve huzur dileyen Yüreyi, hareketli şarkılarla yılın ilk saatlerinde coşkulu anlar yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2017, 02:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474