banner564

Kardeşler karşılaşacak

Girne Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi ile ilk hazırlık maçına çıkıyor

Kardeşler karşılaşacak
banner598
2016-2017 sezonunda Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, lig öncesi hazırlık turnuvalarına başlıyor.
Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sezon öncesi takımın durumunu görmek açısından önem taşıyan hazırlık maçlarının ilkini bugün İstanbul’da ligin en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olarak gösterilen Yakın Doğu Üniversitesi ile oynuyor. Saat 14’de başlayacak olan karşılaşma Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak.

YDÜ maçının ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Turnuvası’na katılacak
Yakın Doğu Üniversitesi maçının ardından Adana’ya gidecek olan Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Adana’da 19-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Adana Büyükşehir Belediyesi Turnuvası’na katılacak. Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Adana Büyükşehir Turnuvası’nda; AGÜ, Osmaniye Tosyalı Toyo, MBK Doğuş Hastanesi, Mersin B.Ş.B ve Adana ASKİ takımları ile karşılaşacak.

Koç İlker Gözeneli: Sezon başına kadar katılacağımız turnuvalarla lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz
Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Koçu İlker Gözeneli, 8 Ağustos tarihinden itibaren başladıkları hazırlıklarının hangi aşamada olduğunu görmek ve takımın oyun sistemini ezberlemesi açısından bu tip hazırlık maçları ve turnuvalarının büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, ilk lig maçına kadar mümkün olduğu kadar çok maç yapmak istediklerini söyledi. Koç İlker Gözeneli Yakın Doğu Üniversitesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Turnuvası’nın önemine dikkat çekerek, “Yakın Doğu Üniversitesi kurduğu iddialı takım ile ligin önemli şampiyonluk adaylarından biri olarak değerlendiriliyor. Adana’da oynayacağımız turnuvada ise ligde bizim rakiplerimiz olan takımlarla oynayacağız ve maçlar sonunda takımımızın son durumunu değerlendirme imkanı bulacağız. 8 Ağustos’ta başladığımız çalışmalarınızın ne aşamada olduğunu görmek açısından bu maçlar bizim için çok önemli. Oynatmaya çalıştığımız oyun sistemimizi oyuncularımıza ezberletmek açısından ve oyuncularımızın son durumunu görmek için bu maçlar çok değerli. İki Amerikalı oyuncumuz henüz takımımıza katılmadığından bu maçlarda oynayamayacaklar. Sezon başına kadar katılacağımız turnuvalarla lige kadar en iyi şekilde hazırlanarak, lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2016, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474