banner564

Kartal çeyrek finalde 3-1

Yenicami, lig lideri rakibi Binatlı’yı ikinci maçta da mağlup ederek çeyrek finale kalan takım oldu

Kartal çeyrek finalde 3-1
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Osman Özpaşa-Hakkı Emir-Hakan Gök.
YENİCAMİ: Yusuf-H. Sadıklar-Mahmut (Mustafa dk. 72)-M. Altın-Erbay (Emre dk. 63)-Hascan-Ünal (Zihni dk. 48)-Musa-H. Turan-Promise Orji-Gueye Ousmane.
BİNATLI: Ercan (Zeki dk.46)-Devrim-Ömer (Sertaç dk. 60)-Ayhan-K. Uçaner-M. Göktaş-Abdullah (Salih dk. 70)-Batshi-Çağdaş-Burç-Evor John Bello.
GOLLER: Dk.10 H. Turan (pen), dk.10 Promise Orji ve dk.40 Gueye Ousman (Yenicami), Dk. 6 Batshi (Binatlı)
KIRMIZI KART: Dk.12 Batshi(Binatlı).

Abdullah ZAİFOĞLU
Kıbrıs Kupası ikinci tur rövanş maçında toplam 1 kırmızı 6 sarı kart gösterildi. Karşılaşmanın ilk yarısı zaman zaman istenmeyen olaylara sahne oldu.
Karşılaşmanın 6. Dakikasında, K. Uçaner’in sağdan ortasında, Yenicami kalecisi Yusuf topu uzaklaştıramadı. Topu alan Batshi, sert ve düzgün bir vuruşuyla gole çevirdi ve Binatlı’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
8. dakikada yenicamiden uzaklaştıramadığı topu alan John Bello, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen, topu ağlara yollayamadı ve takımını bir golden etmiş oldu.
10. dakikada, Yenicami‘den Ünal’ın kale içerisine kesmek istediği topu, Binatlı’dan Çağdaş önlemek isterken topa eliyle müdahale etti. Hakem, bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan H. Turan, takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1
12. dakikada, rakibine sert bir hareket yapan Batshi, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
18. dakikada gelişen Yenicami atağında, Binatlı defansı topu uzaklaştıramadı. Topla ceza alanı dışında buluşan Promise Orji, çok sert ve düzgün bir vuruşla, topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 2-1 öne geçirdi.
26. dakikada, Binatlı’dan K. Uçaner’in ortasında, John Bello bom boş pozisyonda kafa ile topu dışarı atarak, takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu.
40. dakikada, Musa’nın pası ile rakip ceza alanında topla buluşan Gueye Ousmane, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 3-1 öne geçirdi.
70. dakikada, Promise Orji’nin pasında Hascan’ın vuruşunu, kaleci Zeki mükemmel bir refleksle kornere attı.
72. dakikada gelişen Binatlı atağında, H. Sadıklar Çağdaş’ı ceza alanında düşürdü, hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan K.Uçaner topu dışarı attı.
80. dakikada, Yenicami defansının uzaklaştıramadığı topu alan K. Uçaner, kaleci Yusuf ile karşı karşıya kalmasına rağmen, topu kalecinin kucağına attı. Maç bu skorla sona erdi ve Yenicami çeyrek finale kalan takım oldu. 
  
Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474