banner564

Kartal kötü başladı

Ligin ilk haftasında karşılaşan Cihangir ile Yenicami arasında 83. dakikada çıkan olaylar maça damga vurdu

Kartal kötü başladı
banner598
Stadyum: Cihangir Stadı
Hakemler: Fehim Dayı, Ahmet Karaoğulları, Murat Çalışkan
Cihangir: Raif, Ertan, Yannick, Fırat, Mete (Hüseyin), Hasan, Paşa, Umut, Seyhan, İrfan(Mikail), Amadou
Yenicami: Yusuf, Emre, Neval, Andrew, Erbay, Cenker, Adil, Mehmet, Mahmut (Reşit), Halil, Ünal
Goller: 42.Dk İrfan, 90.Dk İsmet (Cihangir), 61. DK Ünal (Yenicami)
Kırmızı kart: 83.Dk Fırat (Cihangir)

Hamit SAKALLI
Süper Lig'in ilk haftasında karşı karşıya gelen Cihangir ile Yenicami'nin kıran kırana geçen mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Cihangir oldu. Karşılaşmanın 83.dakikasında çıkan olaylar mücadeleye damga vururken; Cihangir kaptanı Fırat bu olaylardan sonra direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
12.Dk:  Yenicami atağında Mahmut'un ceza sahası dışından vuruşunda top üst direğe çarpıp dışarıya gitti.
25.Dk:  Cihangir atağında  Yannick'in pasında Amadou topla buluştu ve Andrew'den sıyrılıp vuruşunu yaptı ancak top direğin dibinden dışarıya gitti.
36.Dk: Cihangir kontra atağında Yannick hızla kendi yarı sahasından  rakip kaleye yöneldi ve topu boştaki Mete'ye aktardı. Mete'nin vuruşunda kaleci Yusuf gole izin vermedi
42.Dk: Cihangir'de Fırat'ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen İrfan'ın kafa vuruşu filelere gitti. Cihangir 1-0 Yenicami
48.Dk: Cihangir'de Fırat'ın ortasında İrfan'ın kafa vuruşunu kaleci Yusuf kornere çeldi.
51.Dk:  Yenicami atağında Halil Turan topla ceza sahasında buluştu ve vuruşunu yaptı ancak kaleci Raif gole izin vermedi.
52.Dk: Cihangir atağında Mete'nin ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Raif gole izin vermedi.
57.Dk: Cihangir atağında Yannick'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan Mikal'in vuruşunda top yan direğe çarpıp auta gitti.
61.Dk: Yenicami atağında Neval'in soldan ortasında Ünal'ın uçarak kafa vuruşunda top filelere gitti. Cihangir 1-1 Yenicami
66.Dk:  Cihangir atağında Mete, Adil'in müdahalesiyle yerde kaldı. Kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan kazanılan frikiği Fırat kullandı ancak kaleci Yusuf gole izin vermedi.
83.Dk: Cihangir'de Fırat ile Yenicami'de Cenker arasında gerçekleşen tartışmada Cenker, Fırat'ın ittirmesiyle yerde kaldı. Bu olaydan sonra iki takım futbolcuları birbirine girdi. Hakem Fehim Dayı olaylar yatıştıktan sonra Yenicami'den Neval ve Cenker'e, Cihangir'den kaleci Raif'e sarı kart gösterirken Cihangir kaptanı Fırat'ı direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.
90.Dk: Cihangir'de Mikail'in kullandığı köşe atışında Amadou topu göğsüyle İsmet'e indirdi. İsmet'in vuruşunda top filelere gitti. Cihangir 2-1 Yenicami
Maçın son dakikalarında Yenicami’nin beraberlik çabaları sonuca etki etmedi ve maçı Cihangir 2-1 kazanarak lige galibiyetle başladı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474