banner564

Kartal sahada

Son iki yılın şampiyonu Yenicami, dün gerçekleştirdiği antrenmanla sezonu açtı

Kartal sahada
banner598
Hamit SAKALLI
Son iki sezon lige ambargo koyan Yenicami, dün gerçekleştirdiği antrenmanla sahaya indi. Turan Altay’ın yerine göreve gelen Emre Perçinci, ilk kez takımıyla buluştu. Emre Perçinci bu antrenmanların resmi bir sezon açılışı olmadığını ve izinli olan futbolcularının da takıma katılmasından sonra resmi bir sezon açılışı gerçekleştireceklerini ifade etti. Emre Perçinci gözetiminde ilk koşulara başlayan Yenicami’de resmi sezon açılışı 3 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek. 

10 futbolcu katıldı
Hamitköy Stadı’nda dün gerçekleşen sezona ısınma koşularına takımda kalan tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç oyuncular yer aldı. Geçtiğimiz sezondan takım kaptanı Uğur Sönmez, Neval Esengül ve Yusuf Yontar’ın da hazır bulunup katıldığı ilk koşulara toplam on futbolcu katıldı.
Hamitköy Stadı’nda gerçekleşen ilk idmanı kulüp başkanı Kaan Kaner ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Kaan Kaner: Kulüpte sürdürülebilir bir yapı oluşturacağız
YAK Başkanı Kaan Kaner, takımın ilk idmanını izlerken yaptığı açıklamada “hedefimiz temel prensipleri ortaya koyarak, kulübü ileriye taşımaktır” dedi.
Kaan Kaner, özelde Yenicami’nin, genelde ülkede faaliyet gösteren kulüplerin sürdürülebilir bir yapı için çalışmakları gerektiğini belirtirken, “son iki sezondur çok ciddi bütçelerle götürmeye çalıştıklarını, ancak bu günden sonra alt yapıdan yetişen yıldız adayı futbolcularla götürmeye çalışacaklarını” söyledi.
Kaner, “Yeter ki ne istediğinizi bilin, biz yönetim olarak ne istediğimizi biliyor ve ona göre hareket ederek, ortaya iyi ve karakterli futbol ortaya koyup başarılı olmak için çalışacağız” dedi. 

Perçinci: Özümüze döneceğiz
Yenicami’nin yeni teknik patronu Emre Perçinci, yaptığı açıklamalarda Turan Altay’ın son yıllarda oldukça başarılı bir Yenicami yarattığını ve kendilerinin de bunu devam ettirmek istediklerini belirtti. Ancak geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu sezon Yenicami’nin kendi öz kaynaklarını kullanacağını ifade eden Perçinci, Yenicami altyapısından yetişmiş kendisini bu camiaya ait hisseden futbolcularla yola devam edeceklerini vurguladı.

Transfer düşünmüyoruz
Emre Perçinci açıklamalarında, yeni sezon için transfer yapmayı düşünmediklerini ve altyapılarından gelecek olan oyuncuları değerlendireceklerini belirtti. Mehmet Altın ve Beşiktaş altyapısında forma giyen Cenker Yazar’ın takıma geri dönecek olmalarının kendisini memnun ettiğini belirten Perçinci, Halil Turan’ın ise takımdan ayrılması sebebiyle forvet bölgesine bir yabancı transferi gerçekleştireceklerini ifade etti. 

Oyuncularla görüşülecek
Emre Perçinci, takımda olan ve henüz anlaşma sağlayamadıkları futbolcularla da önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılarak anlaşacaklarına inandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473