banner564

Nişan günü vuruldu

Muhammet Fatih Sivri, Gazi Mahallesi’ndeki saldırıda şehit olmasa, Eylül ayında düğün yapacaktı

Nişan günü vuruldu
banner598
Gazi Mahallesi’nde silahlı saldırı sonucu şehit edilen polis memuru Muhammet Fatih Sivri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Konuşmasında gözyaşlarını tutamayan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, “Çok arzu ederdim Muhammet’in yerine ben şehit olmayı. Bırakmayacağız. O hissiyatı o hainlere, o şerefsizlere yaşatmayacağız. Onun kanını yerde bırakmayacağız. Ölüm pahasına olsa o kanın hesabını soracağız” dedi.
Silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin sözlü olduğu ve önceki gün yapılması planlanan nişan töreninin izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi. Şehit polisin Eylül ayında da düğün yapmayı planladığı belirtildi. 
Polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin şehit olduğu haberi, Kırıkkale'deki baba ocağına ateş gibi düştü. Şehidin yakınları ve vatandaşlar kısa sürede taziye evini doldurdu. Acı haberi aileye Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberinde sağlık görevlileri ile giderek verdi. Anne ve babasının da daha önce haberi alıp İstanbul'a hareket ettiği kaydedildi.
Şehit Muhammet Fatih Sivri’nin cenazesi törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473