banner564

Kartal uçuşa geçti

Yeni sezon hazırlıklarını Kartepe’de yapacak Yenicami bugün kamp için Türkiye’ye gidiyor

Kartal uçuşa geçti
banner598
Hamit SAKALLI
Süper ligin şampiyonluk adaylarından Yenicami, teknik direktörü Sedat Devecioğlu yönetiminde yeni sezon kampı için Kartepe’ye gitti. 

Çalışmalardan memnunum
Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, takımın hazırlıklarından memnun olduğunu ifade etti. Devecioğlu haftada 5 gün çalıştıklarını ve bunların iki gününde çift idman yaparak toplamda 7 idmanla yeni sezon hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. Devecioğlu oynadıkları hazırlık karşılaşmalarında da takımın performansından memnun olduğunu sözlerine ekledi. 

Kartepe’de Türkiye takımlarıyla hazırlık karşılaşması
Sedat Devecioğlu, 30 Ağustos- 4  Eylül tarihleri arasında Kartepe’de kampa gideceklerini ve burada Türkiye takımlarıyla hazırlık karşılaşmaları gerçekleştireceklerini ifade etti. Devecioğlu, bu karşılaşmalarda takımın durumunu net olarak görme fırsatı bulacaklarını sözlerine ekledi.

Yabancı dışında transfer kapandı
Sedat Devecioğlu, ilk yabancıları olarak John Okoye ile anlaştıklarını ve ikinci yabancı futbolcularını da büyük ihtimal kamp sonrası belirleyeceklerini belirtirken 3. Yabancıyı düşünmediklerini ifade etti. Devecioğlu, yabancı futbolcular dışında yerli transferini kapattıklarını ve ne giden ne de gelen futbolcu olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473