banner564

Kartal’dan anlamlı etkinlik

Başkentin köklü kulüplerinden Yenicami, yaşayan efsanelerine saygı gösterdi.

Kartal’dan anlamlı etkinlik
banner598
Yenicami bünyesinde yer alan Futbol Akademisi’nde düzenlenen etkinlikte, 8-9 yaş grubu öğrencilerine, 2015 yılında almış oldukları eğitimden dolayı, katılım belgeleri verildi. 
Etkinlikte ayrıca, yaşayan efsaneler olarak Yenicami’de yıllarca büyük başarılar yaşamış 6 isme de plaket takdim edildi.
Yusuf Kaptan Sahası’nda dün gerçekleşen etkinliğe, Yenicami Yönetimi, A takımı futbolcuları, A2 takımı futbolcuları, teknik ekipler, Futbol Akademisi Eğitmenleri, öğrencileri, Yenicami’nin efsane futbolcuları Fevzi Adanır, Ali Çağakan, Salih Tarcan, Ahmet Dokuz, Ali Karayel, Kamuran Arsan ve çok sayıda taraftar katıldı.
Etkinlikte, minik futbolcular ile efsane futbolcular, sembolik turnuva düzenlediler.

Devam edecek
Organizasyon ile ilgili Yenicami’den yapılan açıklamada; “Kulübümüzde şampiyonluklar yaşamış ve efsane olmuş oyuncular var. Efsanelerimizi yaşarken anabilmek ve değer göstermek adına, böyle bir etkinlik düzenledik. 
Amacımız, geleneğimizi geleceğimizle tanıştırmak anlamında miniklerimizi efsanelerle bir araya getirmekti. Bundan sonra, 3 haftada bir, çeşitli etkinliklerle efsanelerimiz ile buluşup özlem gidereceğiz ve onlara saygı göstereceğiz.” denildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474