banner564

Kartallar yüksek uçar 4-0

Yenicami konuk ettiği GAÜ Çetinkaya’yı 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü

Kartallar yüksek uçar 4-0
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Fehim Dayı-Zekai Töre-Ahmet Özkurtuluş
YENİCAMİ: Ercan-Emin-Oladele-Salih(Hasan dk.79)-M.Altın-Ünal(M.Göktaş dk.87)-Tansel(Osman dk.90)-J.Ebuka-J.Okoli-Behiç-Yasin
GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk-Serkan(Tunç dk.5)-Abbas-H.Kayalılar-Serhan-Sercan-İ.Çıdamlı-Savid-Ümitcan-B.Eko-E.Sonay(Muammer dk.72)
GOLLER: Dk.15 J.Ebuka, dk.35, dk.67 Ünal, dk.89 J.Okoli(YENİCAMİ)
KIRMIZI KART: B.Eko, Turan Altay(T.Dir.)(GAÜ Çetinkaya) 

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde gergin geçen ve maç sonunda hakemin polis kontrolünde soyunma odasına zor gittiği karşılaşmada, GAÜ Çetinkaya’dan teknik adam Turan Altay hakem tarafından oyun dışına gönderilirken futbolcu Barine Eko da kırmızı kart gördü. 
Ligin zirvesinde aynı puana sahip iki takımın mücadelesinden kazanan Yenicami oldu ve en yakın rakibine 3 puan fark attı. 
10. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Serhan’ın rakip defans arkasına attığı uzun topta E.Sonay kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen kötü vurdu ve kaleci Ercan topu kornere attı.
15. dakikada Yenicami öne geçti. Gelişen atakta Tansel’in mükemmel ara pasında topa yerden düzgün bir vuruş yapan John Ebuka Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.
 22. dakikadaki Yenicami atağında John Ebuka rakip ceza alanına girmeden yaptığı vuruşta top direğin yanından dışarı gitti.
 35. dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikadaki Yenicami atağında Ünal-Okoli ile verkaça girdi ve aldığı topu iyi değerlendirerek kaleci Cenk’in yanından filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.
 38. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan İ.Çıdamlı’nın kullandığı kornerde Abbas kafa ile topu ağlara yolladı. Ancak hakem faul gerekçesi ile golü iptal etti.
 45+2’nci dakikada GAÜ Çetinkaya’nın kazandığı sert vuruşunda İ.Çıdamlı çok sert vurdu kaleci Ercan topu kornere attı.
 67. dakikada gelişen Yenicami atağında Ünal rakip ceza alanı dışından topa sert ve yerden bir vuruş yaparak topu filelere gönderince skor da Yenicami adına 3-0 oldu.
 70. dakikada Yenicami’den Salih sol taraftan iyi bir orta yaptı. Tansel’in kafa vuruşunda Cenk’in müdahalesi ile direğe de vuran top kornere gitti.
 89. dakikada orta alandan Behiç’in mükemmel pasında J.Okoli kaleciyi de geçerek topu ağlara yolladı ve maçın sonucunu da belirlemiş oldu. Yenicami 4 GAÜ Çetinkaya 0  
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yenicami haftayı 3 puanla kapadı.
Bu sonuçla Yenicami puanını 43’e çıkarıp liderliğini devam ettirirken GAÜ Çetinkaya 40 puanda kaldı ve averajla üçüncü sıraya geriledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473