banner564

Katkılar için teşekkür edildi

Binatlı yöneticileri, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti

Katkılar için teşekkür edildi
banner598
Birinci Lig ekiplerinden Binatlı Yılmaz Spor Kulübü yöneticileri, Spor Dairesi’ni ziyaret etti. Orsel Neşe başkanlığındaki yöneticiler, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ederek, dairenin yapmış olduğu yardımlar ve katkılar için teşekkür ettiler.
Ziyarette konuşan Binatlı Yılmaz Spor Kulübü Başkanı Orsel Neşe, göreve yeni gelmelerine rağmen adım adım ilerlediklerini ve birçok konuda önemli yol kat ettiklerini belirtti. Kulübün her bakımdan durumunun iyi olduğunu ve her geçen gün daha da iyiye gittiklerini aktaran Neşe, daire müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na gösterdiği yakın ilgi ve alakadan ötürü de ayrıca teşekkür ettiklerini ifade etti.

Cahitoğlu: Desteğimiz sürecek
Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu da Binatlı Yılmaz Spor Kulübü yöneticilerini ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğunu belirterek, Binatlı’nın ülke futboluna kattıklarının herkes tarafından bilindiğini söyledi. Yeni yönetime görevlerinde başarılar dilediğini aktaran Cahitoğlu, günümüzde yöneticilik yapmanın zor olduğunu, buna rağmen bu görevi üstlenen kişilere saygı duyulması gerektiğini anlattı. Dairenin tüm kulüplere olduğu gibi Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’ne de imkanlar çerçevesinde her zaman yardıma hazır olduklarını söyleyen Cahitoğlu, kendilerinin ülke sporu ve futbolu için daha elverişli imkanlar oluşturmak için çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473