banner564

Kaymaklı gençleri, MTG’ye hazırlanıyor

Süper Lig’in yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı A2 Takımı, Mağusa Türk Gücü maçına bileniyor

Kaymaklı gençleri, MTG’ye hazırlanıyor
banner598
Necmi USAL
Başkentin ve Süper Lig’in yeşil siyahlı ekibi Küçük Kaymaklı A2 Takımı, ligin 1.haftasında Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Mağusa Türk Gücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Önceki gün Atilla Topaloğlu Sahası’nda üçüncü idmanını gerçekleştiren KK A2 Takımı, son idmanını yarın sabah kendi sahasında gerçekleştirecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. 

Kargılı: Hedefimiz 3 puan
Küçük Kaymaklı A2 Takımı teknik patronu Hasan Kargılı, ‘’Geçtiğimiz yıl da ilk maçımız Mağusa Türk Gücü ile sahamızdaydı ve 2-2 sona ermişti. Bu yıl da ligi MTG ile açıyoruz. Güzel ve zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. MTG de çok iyi bir takım. Takımımızda hava çok iyi durumda. Birkaç oyuncumuz dışında karşılaşmaya eksiksiz hazırlanıyoruz. Yarın 4.idmanımızı yapacağız. Tüm Küçük Kaymaklı taraftarlarını bu güzel maça davet ediyorum ve hak edenin kazanmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu.

‘’İlk 5 hafta bizim için çok önemli’’
Yarın oynanacak olan karşılaşma için görüşlerini aktaran Küçük Kaymaklı A2 Takımı kaptanı Berkem Nurdal, ‘’İlk karşılaşmada MTG ile oynayacak olmamız, ardından ise ilk 5 hafta içerisinde zorlu karşılaşmalarımızın olması bizim için zor bir dönem olacak. Armamıza yakışan şekilde mücadele edeceğiz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk ve üstlere oynamak. MTG maçını kazanmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

‘’Galibiyetle başlamak istiyoruz’’
Spor Sitemize açıklamalarda bulunan bir diğer isim ise geçtiğimiz sezon A2 Süper Lig’de 50 golle gol krallığı yaşayan Arda Kortay oldu. Arda, ‘’MTG çok iyi bir takım ve çok zor bir karşılaşma bizi bekliyor ama terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz, savaşacağız ve bu maçı kazanacağız. Daha sonra ise ilk 5 haftada seri galibiyetler elde ederek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2015, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474