banner564

Mücadele gücü yüksek olacak

Ligin ilk maçında sahasında Yenicami’yi konuk edecek olan Cihangir’de Mehmet Ali Özgürgün işi sıkı tutuyor

Mücadele gücü yüksek olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Yenicami maçı ile lige giriş yapacak olan Cihangir’de Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün adeta rakibini takıma ezberletti. Kupa maçında Yenicami’nin iki oyuncusunun kırmızı kart görerek cezalı oluşunun avantaj olmadığını belirten Özgürgün, futbolun genel yapısında eksik tabirini kullanmayı sevmediğini belirtti.

Lige hazırız
Geçen sezon takıma gelişinin ligin ortasında olduğunu, bu sezon ise sezon öncesi takımla birlikte olmanın önemli olduğunu belirten Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, Cihangir olarak lige hazır olduklarını belirtti. Yapılan transferler yanında iyi bir hazırlık dönemini de geride bıraktıklarını aktaran Özgürgün, yapılan idmanlar yanında 13 hazırlık maçını da geride bıraktıklarını vurguladı. Takım’dan ayrılan Turgut Kaan, Osman ve Sezer’in yerine, Umut, İrfan ve İsmet’i dahil ettiklerini aktaran Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, doğru hamleler sonucu iyi bir transfer dönemi geçirdiklerinin altını çizdi.

Zayıf ve kuvvetli yönleri tespit ettik
Ligin ilk maçında karşılaşacakları Yenicami takımını hafta sonu oynanan süper kupa maçında iyice izlediklerini ve analiz ettiklerini belirten Mehmet Ali Özgürgün, rakibin zayıf ve kuvvetli yönlerini tespit ettiklerinin altını çizdi. Maç öncesi yapıalacak olan idman ve toplantılarla birlikte rakibi birkez daha masaya yatıracaklarını aktaran Özgürgün, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti. Yenicami ile oynayacakları karşılaşmada mücadele gücü yüksek olan tarafın maçın favorisi olduğunu da hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, sahalarında oynayacakları maçı kazanmak istediklerinin altını çizdi.

Yeniler iyi durumda
Takıma dahil olan Umut, İsmet, İrfan ve son transfer Amadou’nun iyi durumda olduklarını aktaran Mehmet Ali Özgürgün, özellikle yabancı tarnsferinin iyi bir futbolcu olduğunu belirtti. Uyum sorunu yaşamamalarının sevindirici olduğunu da aktaran Özgürgün, verilen her şeyi yapmalarının ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerinin göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474