banner564

Kaymaklı U-15 fark attı 1-4

U15 Ligi’nde 5.hafta maçında Küçük Kaymaklı deplasmanda Göçmenköy’ü 4-1 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti.

Kaymaklı U-15 fark attı 1-4
banner598
Yer: Göçmenköy Stadı
Hakemler: HüseyinDermuş, Hüseyin Baz, Vedat Dervişgil
Göçmenköy: Fıratcan, Mehmet Önal, Kayra, Mehmet Atakan Alır, Eran, Burke, Zekai, Ali, Ahmet, Muzaffer, Mehmet Yıldız
Küçük Kaymaklı: Efe, Emre, Hasan, Mehmet Öztürk, Arda Göksu, Eran, Arda Aşina, Mehmet Özsoy, Mert, Arif, Ceyhun
Goller: 45’Mehmet Önal(Göçmenköy), 10’Mehmet Öztürk, 40’ve 70’Eran Kabidan, 58’Soyer Akbaş(Küçük Kaymaklı)

 Rüzgârlı bir havada oynanan mücadelede yeşil siyahlılara galibiyeti getiren golleri Eran Kabidan(2), Mehmet Öztürk ve Soyer Akbaş kaydetti.
Göçmenköy Stadı’nda rüzgârlı bir havada oynanan mücadelede yeşil siyahlılar ilk devreyi 2-0 önde kapatırken, maçı da 4-1 kazanmayı başararak 3 puanın sahibi oldu. 
10.dakikada konuk ekip 1-0 öne geçti. Bu dakikada kaleye bayağı uzak bir mesafeden duran bir top kullanan Mehmet Öztürk’ün direk kaleye vuruşu ağlara gidince Küçük Kaymaklı 1-0 öne geçti. 40.dakikada gelişen Küçük Kaymaklı atağında Eran kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. İlk devre 2-0 Küçük Kaymaklı’nın üstünlüğünde sona erdi. İkinci devreye Göçmenköy golle başladı. Dakikalar 45’i gösterdiğinde bir anda ceza sahası içerisinde topla buluşan Mehmet Önal’ın düzgün vuruşu filelere gitti ve skor 2-1 oldu. 58.dakikada soldan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Emre Nazik’in pasında Soyer Akbaş topu filelere göndermekte zorlanmadı ve yeşil siyahlılar farkı yeniden 2’ye çıkardı. 70.dakikada atılan ara pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Eran’ın aşırtma vuruşu filelere gitti ve genç golcü maçın skorunu 4-1 olarak tayin etti.


Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473