banner564

Hem iş hem eğlence

Orient Sigorta ilk acenteler toplantısını, Merit Park Hotel’de gerçekleştirdi

Hem iş hem eğlence
banner598
Dubai merkezli Al-Futtaim Grubu’nun sigorta şirketi Orient Insurance’in, Türkiye’de ki girişimi Orient Sigorta ilk acenteler toplantısını, Merit Park Hotel’de gerçekleştirdi. 
Orient Sigorta yöneticileri, Inter Travel ve çalışanlarının katıldığı gecede  Pelin Aydın ve Grubu  Öldüren Şampanya sahne aldı. Çalışanların ve yöneticilerin keyifli vakit geçirdiği gecede, Orient Sigorta Genel Müdürü Kurt Ebik  yaptığı konuşma ile yenilikçi genç ama deneyimli bir kadro ile yola çıktıklarını, Orient Sigortanın 5 yıllık hedefini sürdürülebilir ve karlı bir portföyle yüzde 1’lik Pazar payına ulaşmak olarak belirtti. 
Ebik sözlerine 2015 Yılı Üretimin bir bölü üçü oto branşından, kalan iki bölü üçünü oto dışı branşlardan sağladıklarını, portföy dengesinin sağlıklı büyüme için önemli bir kriter olduğuna vurgu yaparak devam etti.
Ebik, “İş süreçlerinde sürekli acentelerimizi düşünüyor, kullandığımız sigortacılık sisteminde acentelerimizin işlerini nasıl kolaylaştırabileceğimiz sorguluyoruz. Acentelerimizin kaynaklarını operasyonel işlemler yerine satış ve iş geliştirme konularına yönlendirmelerini istiyor ve teşvik ediyoruz” dedi. 
Yöneticilerin ve çalışanların hep birlikte eğlenerek gecirdiği Gala gecesinde keyifli saatler yaşandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473