banner564

Kaymaklı’da değişim

Ligin ilk dört haftasında dört puan alabilen Küçük Kaymaklı’da Vehbi Özerem görevden alındı

Kaymaklı’da değişim
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU

Küçük Kaymaklı Yönetim Kurulu dün gerçekleştirdiği toplantıda takımın kötü gidişini de göz önüne alarak teknik direktör Vehbi Özerem’in görevine son verdi.

Bir şeyler kötü gidiyor
Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman yaptığı açıklamada lige kötü bir başlangıç yaptıklarını ve hafta sonu ve dün de dahil olmak üzere Vehbi Özerem ile değerlendirme yaptıklarını belirterek “bir şeyler yanlış gidiyor. Bunları düzeltmek lazım. Bu nedenle böyle bir karar aldık” dedi.

“Vehbi Hoca her şey yoluna girecek dedi”
Ali Başman Vehbi Özerem’in “Her şey yoluna girecek. Sabretmek lazım” diyerek görevine devam etmek istediğini belirttiğini ancak kulüp başkanı ve yönetim olarak takımı düşünmek zorunda olduğunu belirterek bazı şeyleri düzeltmek adına Vehbi Özerem’i görevden aldıklarını kaydetti. 

Kavga ederek değil dostça ayrıldık
Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman, Vehbi Özerem ile kavga ederek değil dostça ayrıldıklarını belirterek “her şeyi Küçük Kaymaklı için düşünüyoruz. Vehbi Hoca da bizde Kaymaklı’nın geleceğini düşünüyoruz. O yüzden kırılma darılma kavga olmamalı” dedi.


Boşta olan teknik adamlar konuşulacak
Vehbi Özerem’in görevden alınmasıyla takımı yardımcı antrenörler Hakan Sermaye ve İbrahim Reis’in çalıştıracağını belirten Ali Başman, İltaç Karayel ve Turan Altay ile görüşme yapıp yapmadıkları konusundaki soruya ise “henüz kimse ile görüşme yapmadık. Boşta olan antrenörler İltaç hoca ve Turan hoca. Onların isimlerinin ortada konuşulması da doğal” dedi.

Bugün değerlendireceğiz
Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman bugün yapacakları değerlendirme ile birlikte temaslara başlayacaklarını belirterek “Acelemiz yok hafta sonu takımın başında Hakan hoca da çıkabilir. Gelişmeleri basınla paylaşacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473