banner564

Kazan kaldıracaklar

Spor federasyonları, devletin yeterli katkıyı yapmaması nedeniyle eylem planı hazırlamak için toplantı yapacak

Kazan kaldıracaklar
banner598
Devletin, spor federasyonlarına katkısının yeterli olmaması nedeniyle eylem yapma hazırlığında olan federasyonlar yapılacak eylemin şeklini belirlemek üzere toplanıyor.
Federasyonlar adına konuşan Bilardo Federasyonu başkanı Aşkın Burcu, bir eylemin olacağının kesin olduğu ancak eylemin nasıl nerede ve nezaman olacağı konusunda henüz net bir karar alınmadığını kaydetti.

Tepki zamanı geldi
Burcu, federasyonların Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu tarafından görüşmeye çağrıldığını ancak mevcut ayrılan ödeneğin federasyonların ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek tepkilerini ortaya koymalarının zamanının geldiğini vurguladı.

Daha da sıkıntıya sokuluyoruz
Aşkın Burcu, spor fonunda yıl sonu gelir fazlasının her yıl spor federasyonlarına bir miktar dağıtılarak açıkların kapanmaya çalışıldığını ancak bu yıl Maliye Bakanlığının bu konuda olumsuz yanıt vermesi üzerine zaten sıkıntıda olan federasyonların daha da sıkıntıya sokulduğunu söyledi.

Toplantı pazartesi olabilir
Aşkın Burcu, federasyonlar ile görüştüklerini ve toplantının pazartesi gerçekleşebileceğini söyleyerek, “toplantıda federasyon başkanlarının düşüncelerini de alarak eylem planlarımızı belirleyeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474