banner564

Keleş: Moralliyiz

Ligdeki ilk galibiyetini Çetinkaya karşısında alan Lapta, Bağcıl maçında kayıp yaşamak istemiyor

Keleş: Moralliyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geçtiğimiz hafta ligde ilk galibiyetini Çetinkaya karşısında alan Lapta’da moraller iyi durumda. Alınan galibiyetin takıma olumlu yansıdığını belirten Antrenör Celal Keleş, bugün deplasmanda Bağcıl karşısında iyi sonuçla ayrılmak istediklerini belirtti.
Çetinkaya maçından sonra alınan galibiyetle birlikte takıma olumlu bir havanın geldiğini belirten Lapta yardımcı antrenörü Celal Keleş, bunun bu hafta Bağcıl deplasmanında sürmesi için mücadele edeceklerini belirtti. Bağcıl takımının tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu belirten Celal Keleş, bir çok başarı yakalamış oyuncu grubuna sahip olan Bostancı temsilcisi ile zorlu bir karşılaşamaya çıkacaklarını aktardı. 

Kaybetmeden dönmek istiyoruz
Lapta olarak Bağcıl’ın güçlü yönleri kadar zayıf yönlerine de hafta arası iyi çalışacaklarını aktaran Keleş, kaybetmeden dönmek için gerekli her türlü çalışmayı Bağcıl maçı ile ilgili olarak yapacaklarını aktardı.

Bir takım önlemler aldık
Son haftalarda yaşanan sıcak gelişmeler sonrası önemli oyuncuların kadro dışı kalmasını değerlendiren Celal Keleş, takım adına bir takım önlemler almak zorunda kaldıklarını bununda takıma olumlu yansıdığını belirtti. Çetinkaya maçı ile iyi bir çıkışın başlangıcı olarak haftayı geride bıraktıklarını aktaran Keleş, ligin ilk devresinin sonuna gelinirken iyi sonuçlar almayı hedeflediklerini vurguladı. 

İkinci devre daha farklı noktada olabiliriz
Kalan 3 haftada Bağcıl maçı ile birlikte kaybetmek istemediklerini aktaran genç çalıştırıcı iyi sonuç alınması durumunda ikinci devrede daha farklı noktada olabileceklerini vurguladı. Bugün deplasmanda karşılaşacakları Bağcıl maçına 4 idmanla hazırlandıklarını aktaran Celal Keleş, sarı kart cezalısı Borisov’un bu maçta forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473