banner564

Kişmir: Olumlu dönüşler aldık

Bölünmüş şehri birleştiren ERC Ralli’nin KKTC tarafından güzel yansımalar alındığı açıklandı

Kişmir: Olumlu dönüşler aldık
banner598
Yusuf DARBUKACI
ERC Avrupa Şampiyonasının Kıbrıs ayağı yapıldı ve bu bağlamda hem Kuzey hem de Güney Kıbrıs’ta ortaklaşa düzenlenen rallinin Lefkoşa etabı gerçekleştirildi. Lefkoşa Belediyesi ve KKTOK’un yoğun mesaisi ve çabası ile gerçekleştirilen rallinin Kuzey Kıbrıs bölümü büyük bir çekişmeye sahne oldu. Etap Cumhurbaşkanlık önü, Girne Kapısı, meclis çemberi ve Çetinkaya bölgelerinde gerçekleşti. Yarış sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki kez geçilirken halkın ilgisi yoğun oldu. Diyalog’a konuşan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı  Mehmet Harmancı ve Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir ralli ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Harmancı: Uluslararası FAI çatısı altında tek organizasyon
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı rallinin kendileri için en önemli organizasyonları olduğunu belirterek “Uluslararası FIA çatısı altında tek organizasyonunun Kuzey Kıbrıs'ta önemli parçası. Lefkoşa ve bizde Belediye olarak dört yıldır gerek hazırlık aşamasından tutunda gerek organizasyonun iyi geçmesi adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi.


Kişmir: KKTC ile ilgili olumlu yorumlar aldık
Tigin Kişmir  ise bu yıl 4.sü düzenlenen rallide ortak etabın iki kez geçildiğini belirterek “Bu etaplarda yer alan donat bölümüde ilk kez uygulanmıştır. FIA hakemlerinden ve yöneticilerinden yarışın KKTC bölümü ile ilgili olumlu yorumlar almış bulunmaktayız. Tabiki bu iş bir ekip işi ve  bizimde büyük dinamik bir ekibimiz var bu ekip ile dün geceden bu sabaha etap hazırlandı ve yine yarış sonrası 2 saate şehri eski düzenine getirdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473