banner564

Sıcak karşılama

Lapta’da düzenlenecek uluslararası turizm festivaline katılacak konuklar onuruna yemek verildi

Sıcak karşılama
banner598
Teoman TURAN
Girne’ye bağlı Lapta’da bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Lapta Turizm Festivali, yarın başlıyor. Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün açılışını gerçekleştireceği ve renkli görüntülere ev sahipliği yapacak festival Cumartesi günü sona erecek. Bu yıl “Doğanın Yankısı” sloganıyla düzenlenecek festivalde dans gösterileri ve konserler yer alacak.
    8. Uluslararası Lapta Turizm Festivali öncesinde, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, festivale katılan konuk ekipler onuruna dün bir yemek verdi.
Samimi ve sıcak bir atmosferde geçen yemek öncesi konuşan Fuat Namsoy, yurtdışından gelen ekipleri yemekte bir araya getirerek, birbirlerini tanımalarını ve kaynaşmalarını istediklerini söyledi.
    Konukların ülkelerine döndükten sonra, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyarette bulunmalarını önermelerini isteyen Fuat Namsoy, “Sizleri Lapta’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Davetimize iştirak ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
    Belediye Başkanı Fuat Namsoy’un konuşmasından sonra, Makedonya’dan Kartoş, Polonya, Tekirdağ Ergene ve Ankara’dan Polatlı Belediyesi Halk Dansları ekiplerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kültürünü yansıtan hediyeler verirken, konuk ekipler de kendi ülkelerinin kültürünü yansıtan hediyelerini, Belediye Başkanı Namsoy’a sundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 11:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474