banner564

Kolcu: İkinci devreye hazırız

Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurguladı

Kolcu: İkinci devreye hazırız
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in ilk devresinde, 4 galibiyet 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda topladığı 19 puanla 9.sırada yer alan Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu açıklamalarda bulunarak ikinci devreye hazır olduklarını ifade etti. 

Bütçeler önemli bir etken
Derviş Kolcu kulüplerin bütçelerini ikinci devreyi şekillendireceğinin başlıca etken olduğunu belirterek “bütçesi iyi olan, takviye yapabilen takımlar ligin ikinci devresinde daha rahat konuma gelebileceklerdir. Yalova olarak biz iyi transferler yaptığımıza inanıyoruz. İlk devreyi 7 beraberlik, 4 galibiyet ve 3 mağlubiyetle tamamladık. Ligin ikinci yarısında bu beraberlikleri galibiyete çevirmeyi başarabilirsek sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum” dedi. 

İyi bir başlangıç istiyoruz
“Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Yenicami gibi güçlü bir rakiple oynayacağımızın farkındayız. Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor” diyen Kolcu Yenicami’nin 9 puan önde olduğunu ancak üç puanlı sistemde seri galibiyetlerin arayı kapatabileceğini vurguladı. 

Seri galibiyetler istiyoruz
Yalova olarak seri galibiyetler alıp ne kadar yukarıya çıkabilirseler çıkmak istediklerini kaydeden Kolcu “Süper Lig’de yeni bir takım olarak, hem kulübün hem de taraftarların özgüveni açısından ligi ne kadar yukarıda bitirirsek Yalova camiası için o kadar iyi olur. İlk devrede takımlar kadro kurmada birçok problem yaşadı. 15 haftalık ikinci devrede de yine takımları problemler bekliyor olacaktır. Bu sebeple tüm takımları zor bir ikinci devre bekliyor” dedi. 

Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum
“Yalova olarak iyi durumdayız. Yöneticilerimiz bize bugüne kadar 3 tane kamp yapma imkânı sağladılar” diyen Kolcu “21 Ocak tarihinde karşılaşmamız olduğu için hazırlıklarımıza daha erken başladık. Moralimiz üst düzeydedir. Takım olmayı devam ettirebilirsek sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2017, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474