banner564

Komşuların dostluğu 1 – 1

K-Pet Süper Ligi’nde Ozanköy konuk ettiği Doğan Türk Birliği ile 1-1 berabere kaldı

Komşuların dostluğu 1 – 1
banner598

Yer: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı.

Hakemler: Timur Ercan Bodi-Mehmet Ekşici-Necmi Bulut
Ozanköy: M.Emin-Hüseyin-Medim-Mehmet-Saydam-Galuş Namike-S.Junior Dion-Fikret(Alpay dk.60)-Hasan(Bekir dk. 74)-Serhan(Ali dk. 90+7)-Marc Dion
Doğan türk birliği: Okyanus-H.Kanlı-A.Sönmez-Aydın(A.Saygı dk.85)-Emek-Selim(Tunahan Dk. 80)-Quinsy-Rasağ-Koral-Kenan-A.Coşkun(Rahem dk.60)
Goller: Dk.52 Junior Dion(OZANKÖY), Dk.66 Selim(DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ)  

Abdullah ZAİFOĞLU
Son haftanın lideri Doğan Türk Birliği, komşusu Ozanköy ile berabere kaldı. Maçtan önce Doğan Türk Birliği’nin eski başkanı ve teknik adamlarından Turgut Esendağlı’nın vefatı nedeniyle maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu. 
Ozanköy kalecisi Mehmet Emin’in çok iyi oynadığı maçta ev sahibi takımın yaklaşık 48 dakika 10 kişi oynadı. Takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamayınca sahadan birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar.
6. dakikada gelişen D.Türk Birliği atağında Kenan’ın düşürülmesi ile rakip ceza alanı dışında bir serbest vuruş kazandı. Kenan’ın vuruşunda kaleci M.Emin başarılıydı. 
  9. dakikada D.Türk Birliği yine ayni yerde bir serbest vuruş daha kazandı. Bu topa da Kenan vurdu ancak M.Emin yerden köşeye gitmekte olan topu tokatlayarak kornere attı.
 15. dakikada ani gelişen Ozanköy atağında Marc Dion’un rakip ceza alanına girdiği andaki sert vuruşunda kaleci Okyanus topa güçlükle sahip oldu.
  30. dakikadaki D.Türk Birliği atağında Selim’in pasında Rasağ ceza alanında topla buluştu. Vuruşunda kaleci M.Emin topa sahip oldu.
  38. dakikada Ozanköy’den Nedim’in kullandığı serbest vuruşta yer vuran topa Junior Dion kafa ile vurdu. Ağlara gitmekte olan topu kaleci Okyanus son anda kornere gönderdi.
  47. dakikada Ozanköy’den Marc Dion rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında rakibine faul yaptığı gerekçesiyle hakemden ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
  52. dakikada Ozanköy öne geçti. Bu dakikada gelişen atakta Serhan 2 rakip futbolcu ile girdiği mücadeleden kurtulduktan sonra topu arkadaşı Junior Dion’a aktardı. Junior Dion da düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
  59. dakikada gelişen Ozanköy atağında Serhan’ın pasında Junior Dion topa istediği gibi vuramadı. Seken top Galus Namike’nin önünde kaldı. Ancak kötü bir vuruş yaparak topu üstten dışarı gitti.
  66. dakikada skora denge geldi.Emek’in kale önüne gönderdiği hava topunda kaleci ile birlikte Kenan yükseldiler. Seken topu önünde bulan Selim Doğan Türk Birliği’ne beraberliği getiren golü attı.1-1
  76. dakikada Kenan’ın kullandığı korner atışında H.kanlı’nın kafa vuruşunda kaleci M.Emin’in müdahalesiyle top üst direkten döndü. Dönen topa bu ke Quinsy vurdu bir kez daha M.Emin topu uzaklaştırarak takımı adına mutlak bir golü önlemiş oldu.
  84. dakikada Quinsy’nin uzun topunda A.Sönmez kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda M.Emim bir kez daha başarılıydı ve rakibine gol şansı tanımadı.
  87. dakikada Emek’in Doğan Türk Birliği adına kullandığı serbest vuruşta A.Sönmez’in kafa vuruşunda günün en başarılı adamı kaleci M.Emin bir kez daha başarılı oldu ve takımını mağlubiyetten kurtardı. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2017, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473