banner564

Konya’da başarılı sonuçlar geldi

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Konya’da Olimpik Trap-Skeet branşlarında Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Konya’da başarılı  sonuçlar geldi
banner598

  Ali Somuncu, Hasan Ulualp ve Salahi Zaimoğlu’ndan oluşan Federasyon takımımız 3’üncülük derecesini elde ederken, bireysel kategorilerde de atıcı sporcularımız dereceler elde etti. Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden atıcı sporcularımız, büyük erkekler kategorisi 3’üncüsü Salahi Zaimoğlu, genç erkekler kategorisi 2’ncisi Kemal Madencioğlu,  başarılı atışları ile gurur kaynağımız oldu.

Ayrıca Türkiye takımlarında yarışan KKTC’li atcılarımızdan Ahmet Tuncalın Skeet dalında 125 atışta 121 atarak Türkiye rekorunu egale etti. Final atışlarında Ahmet Tuncalın elde ettiği derece ile ikinci olma başarısı gösterdi. Neşe Tuncalın ise Skeet Bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.
Gençlerde ise Ali Çeler birinci, Salih Hafız ise üçüncü gelerek gurur kaynağı oldular.

Yiğitcan: Sporcuların teşvik edilmesi gerekir  
Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan, Türkiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi.
Yiğitcan, “Sporcularımız bu yarışmalara kendi imkanlarıyla gitmişlerdir. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini sağlayacağız” dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 07:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474