banner564

Köseoğlu projelerini aktardı

Kulüpler Birliği Yönetimi Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu ziyaret etti

Köseoğlu projelerini aktardı
banner598

 Kıbrıs Türk Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu’na gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti çerçevesinde, kulüpler birliğinin yeni projeleri ve çalışmalarını ve ivedi sorunları Değirmencioğlu ile paylaşan Kıbrıs Türk Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu, her çalışmalarında sporun ve sporcunun yanlarında olan ve kendilerine destek veren Spor Dairesinin, kulüplere olan katkılarının süreceğine inanç belirtti. 

Değirmencioğlu gençlere destek olacak kulüpleri destekleyeceğiz
Yeni dönemde, kendilerini aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, her dönem olduğu gibi bu dönemde gençliğin yararına çalışan kulübün yapacağı çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Spor üzerine sohbetin gerçekleştiği nezaket ziyaretinde Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, amaçlarının gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için ülke gençliğine sporu aşılamak olduğunu yineleyerek, desteklerinin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474