banner564

Kötünün iyisi kazandı 0-1

Ligde kötü günler geçiren iki takımın mücadelesinden istediğini alan taraf rakibinin kendi kalesine attığı golle Gençlik Gücü oldu

Kötünün iyisi kazandı 0-1
banner598
YER: Bostancı Fikri Karayel Stadı.
HAKEMLER: Fehim Dayı, Emine Yarkın, Enver Kalkın
BAF ÜLKÜ YURDU: Erdoğan, İsmail, İltaç, Joseph (Koffi dk.78), Hasan (Bünyamin Dk.78), Hüseyin, Arif, Hamis, Lawwal, Fikri, Ahmet (Ali Kemal dk.67)
G.GÜCÜ: Çağatay-Ceyhun (Zeep Dk.55), Daniel, A.Akbulut (Orhan dk.89), Derviş, Hakan (Erdoğan dk.71), Gökhan, Özcan, Raif, Uğur, Debola
GOL: Dk.73 İltaç K.Kalesine (BÜY) 

Abdullah ZAİFOĞLU
İlk yarının tamamlanmasına 3 hafta kalırken Baf Ülkü Yurdu konuk ettiği G.Gücü karşısında kötü bir oyun ortaya koyarak maçtan puansız ayrıldı.
7. dakikadaki G.Gücü atağında H.Altın’ın ceza alanı dışından vuruşunda kaleci Erdoğan iki hamlede topa sahip olabildi.
10. dakikada gelişen G.Gücü atağında Debola aldığı topla tek başına sol taraftan rakip ceza alanına girdiği anda yerden vuruşunda Erdoğan son anda müdahale ederek topu kornere attı.
14. dakikada gelişen Baf Ülkü Yurdu atağında Hasan’ın soldan ortasında Oseph çok müsait pozisyonda olmasına rağmen kötü bir kafa vuruşu ile topu dışarı attı.
19. dakikadaki Baf Ülkü Yurdu atağında Joseph’in pasında Hamis kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topa kötü vurunca kaleci Çağatay ayakları ile topu uzaklaştırdı.
46. dakikada gelişen G.Gücü atağında Debola’dan aldığı topla Ceyhun kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fakat çok kötü vurunca top da kaleci Erdoğan’da kaldı.
73. dakikada G.Gücü öne geçti. Bu dakikada ofsayt olarak tartışılabilecek pozisyonda Raif topla ceza alanına girdi. Vuruşunda topu uzaklaştırmak isteyen İltaç ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderince G.Gücü 1-0 öne geçti.
75. dakikadaki G.Gücü atağında Daniel’in pası ile Zeep kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Çağatay topu ayakları ile uzaklaştırdı ve rakibine gol şansı tanımadı.
78. dakikada Zeep’in pasında bu kez Özcan müsait pozisyonda topu kalecinin üzerine vurarak takımını bir golden etti.
85. dakikada Zeep bir kez daha sol taraftan son çizgiye kadar indi. Geriye çıkardığı topa Özcan vurdu, top yan direğe de vurduktan sonra dışarı çıktı.
A-2 gençler maçı ise1-1 sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474