banner564

Kulüpler gözlerini Çanakkale’lilere dikti

Geçtiğimiz sezon İkinci Lig’e veda ederek BTM Ligi’ne düşen Mağusa ekiplerinden Çanakkale’de takımın başarılı oyuncularına teklifler gelmeye başladı.

Kulüpler gözlerini Çanakkale’lilere dikti
banner598
Bonservisleri yeşil beyazlılarda bulunan Kaan Güder, Yunus Kalaycı, Selçuk Sergeç, Mehmet Şengünler ve Özmen Borazancı’ya birçok ekibin talip olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon bir türlü istenilen sonuçları alamayarak direkt olarak BTM Ligi’ne düşen Çanakkale’de oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor. Alt yapıdan yetişen ve bonservisi yeşil beyazlılarda bulunan birçok futbolcuya transfer tekliflerinin geldiği öğrenilirken, transfer olunmaması halinde futbolcular 1 sezonu evde oturarak geçirecek.
Özellikle son zamanlarda isminden sıkça söz ettirmeyi başaran Kaan Güder, Yunus Kalaycı ve Selçuk Sergeç’e Süper Lig ve Birinci Lig’den teklifler geldiği öğrenilirken, Çanakkale’de forma giyen Mehmet Şengünler ve Özmen Borazancı’ya da teklif yapıldığı edinilen bilgiler arasında. Oyuncuların gelen teklifleri değerlendirdiği ve 1 yılı boş geçmeme adına futbol oynamak istedikleri de öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473