banner564

Kuş olup uçtu

Piyasaya sahte para sürdüğü için tutuklanan Abdurrahman Asiltürk, tedavi için gittiği devlet hastanesinin ikinci katında atlayarak sırra kadem bastı

Kuş olup uçtu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Bafra bölgesinde faaliyet gösteren bir otelin kumarhanesinde 8 bin TL sahte para tadavüle süren ve tutuklanan Abdurrahman Asiltürk,  aksiyon filmlerini aratmayacak bir şekilde firar etti.
Ek tutukluluk talebi ile gündüz İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılan ve aleyhinde 7 gün ek tutukluluk emri temin edilen Abdurrahman Asiltürk, duruşma esnasında kalbinin sıkıştığını ve fenalaştığını söyleyerek Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevkini sağladı.

Pencereden atladı ve kaçtı
Hastaneye sevk edilen ve müşahede altına alınan Asiltürk, akşam saat 20.00 sıralarında tedavi gördüğü ikinci kattaki odanın penceresinden kendisini yaklaşık 6 metrelik derinliğe bıraktı ve koşarak uzaklaştı. 
Hastanenin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, zanlının atladıktan sonra ayağı aksar bir şekilde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tarafına doğru koşarak uzaklaştığını gördü. Olay yerinde detaylı bir inceleme yapan polis, zanlının eşini de sorgulamak üzere Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne götürdü.

Didik didik aranıyor
Gazimağusa ve İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı tüm ekipler alarma geçerek, her yerde muhtemelen atlamanın ardından ayağında oluşan kırık veya çatlak nedeni ile aksayan zanlı Abdurrahman Asiltürk’ü arıyor. Gazetemiz baskıya verildiği saatlerde, polisin tüm uğraşlarına rağmen Asiltürk henüz bulunamamıştı.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2016, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474