banner564

Kupada ikinci tur heyecanı

Pepsi Kıbrıs Kupası ikinci tur maçlarının yedisi yarın, biri ise 4 Mart tarihinde oynanacak

Kupada ikinci tur heyecanı
banner598
Pepsi Kıbrıs Kupası ikinci tur maçları yarın oynanacak.
Çeyrek finale kalacak sekiz takımı belirleyecek karşılaşmalar tek maç eleme sistemine göre oynanacak. Karşılaşmalar saat 14.00’te başlayacak ve normal süresi berabere bitmesi durumunda 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma sürelerinin de berabere bitmesi durumunda turu geçen takım penaltı atışlarıyla belirlenecek. Karşılaşmaları yönetecek hakemler ise bugün açıklanacak.

Gençlerbirliği – Bağcıl
Hafta sonu lig maçında kaşı karşıya gelen iki takım bu kez kupada mücadele edecek.
Önceki gün oynanan karşılaşmada golsüz berabere kalan iki takımın bu kez berabere kalma şansı yok. Uzatmalar olmazsa penaltı atışlarıyla belirlenecek galip takım çeyrek finale yükselecek.

Gönyeli-Mormenekşe
Süper Lig’de Pazar günü karşılaşan ve Mormenekşe’nin 4-0 galip geldiği karşılaşmanın rövanşı olacak maçta Mormenekşe çeyrek finale yükselmek için daha avantajlı görünüyor.

Türk Ocağı – Küçük Kaymaklı
Pepsi Kıbrıs Kupası’nda en önemli karşılaşma olarak değerlendirilen karşılaşmayı her iki takım da kazanmak istiyor.
Süper Lig’de şampiyonluktan kopan Küçük Kaymaklı’nın kupadan başka sarılacak dalı yok. Birinci Lig’de lider durumda bulunan Türk Ocağı ise başarısını perçinlemek için kupada da varlığını sürdürmek istiyor.

Yeniboğaziçi – Cihangir
Ligde rahat konumda olan iki takım da kupada gidebildiği kadar gitmek istiyor. Maça fazla asılmadan, futbolcuların sakatlanmasını önleyerek ve çeyrek finale yükselmek için mücadele edecekler.

Lefke – Düzkaya
Ligdeki saha kapatma cezası nedeniyle Düzkaya’yı Güzelyurt Zafer Stadı’nda konuk edecek olan Lefke kupada geçen yıl aldığı başarıyı bu yılda da sürdürmek istiyor.

Yenicami – Serdarlı
Lig şampiyonluğundan sonra kupa şampiyonluğunu da isteyen Yenicami’de teknik direktör Turan Altay’ın “Çok şampiyonluk yaşadım ama kupa hiç kazanmadım” açıklamasıyla motive olan Yenicami sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyor. Serdarlı ise ligdeki kötü gidişine odaklanmış durumda. Hedefinde kupa bulunmayan Serdarlı “Nereye kadar olursa”  diyerek maça çıkacak.

Yalova – Değirmenlik
Birinci Lig’de ilk beş içerisinde mücadelesini sürdüren Yalova, gözünü bu yıl Süper Lig’e diken Değirmenlik’i Bostancı’da konuk edecek. İki takımın da önem verdiği kupa karşılaşması ise tam bir çekişme içinde geçecek.

Pepsi Kıbrıs Kupası
İSKELE CUMHURİYET STADI GENÇLER BİRLİĞİ 
B. BAĞCIL

GÖNYELİ STADI GÖNYELİ
MORMENEKŞE 

GİRNE 20 TEMMUZ STADI TÜRK OCAĞI 
K. KAYMAKLI 

Y. BOĞAZİÇİ OSMAN E. MEHMET STADI YENİ BOĞAZİÇİ 
CİHANGİR 

GÜZELYURT ZAFER STADI LEFKE 
DÜZKAYA 

LEFKOŞA ATATÜRK STADI YENİCAMİ 
SERDARLI

BOSTANCI FİKRİ KARAYEL STADI YALOVA 
DEĞİRMENLİK 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473