banner564

Kurban olduk

Kural hatası yapıldığı gerekçesiyle yapılan başvurunun reddedildiği maç ile ilgili olarak hakeme eleştiriler yapıldı

Kurban olduk
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig ekiplerinden Değirmenlik’in teknik direktörü Muharrem Mertdin, yaptığı açıklamalarda hem geçtiğimiz haftaki olaylı DTB maçı hem de bu haftaki rakipleri Lefke mücadelesi hakkında açıklamalarda bulundu. Muharrem Mertdin, DTB karşılaşması hakemi Emre Öztaşlı’ya eleştirilerde bulundu.

Öztaşlı’nın yarattığı enkaz
Muharrem Mertdin, Lefke karşısında birçok futbolcularından eksik mücadele etmek zorunda kalacaklarını ve bunun geçtiğimiz hafta DTB karşılaşmasında görev alan Emre Öztaşlı’nın neden olduğu enkazdan dolayı gerçekleşeceğini ifade etti. Muharrem Mertdin, bu kararların alınmasında kendilerinin de hatalarının bulunduğunu ancak olayların başlangıç noktasının kesinlikle hakem olduğunu sözlerine ekledi. Mertdin, hakem Emre Öztaşlı’nın sürekli olarak aleyhlerine çalınmayacak düdükler çalmasından dolayı futbolcularının gerilip sinirlendiğini vurguladı. 

Victor kurban oldu hakem kurtuldu
Muharrem Mertdin özellikle Victor’un atıldığı pozisyona değinerek bu pozisyonda hakemin yanlış uygulamasından dolayı Victor’un oyun dışında kaldığını ifade etti. Mertdin, Victor’un topa vurup oyunu başlatmasından dolayı onu oyundan atan Öztaşlı’nın, Victor’un topa vurmasıyla kurtulduğunu sözlerine ekledi. Mertdin, bu pozisyonda Victor’un kurban olduğunu hakemin ise yaptığı hatanın hakem hatası sayılmasından dolayı kurtulduğunu belirtti.

Galibiyet için çıkacağız
Muharrem Mertdin, Lefke karşısında önemli eksiklerine rağmen eksik futbolcuların yerlerine forma giyecek olan arkadaşlarına güvendiğini ve herkesin sahada gerekeni yapması halinde mücadeleden galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti. Sakatlanarak oyundan çıkan Parpas’ın tedavisinin devam ettiğini ifade eden Mertdin, bu futbolcunun durumunun maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi. Lefke karşısında eksikleri mazeret olarak görmediklerini söyleyen Mertdin, karşılaşmadan galip ayrılmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474