banner564

Acımız ortak

Sare Davutoğlu, şehit ailelerine hitap ederken gözyaşlarını tutamadı

Acımız ortak
banner598

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in Mogan Konukevi'nde terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerin ailelerini ağırladığı programa katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, programda yaptığı konuşmada, şehitliğin peygamberlikten sonra en önemli mertebe olduğuna dikkati çekti. AK Parti'nin şehit aileleri ve şehit yakınları için birçok kanuni düzenleme yaptığını anımsatan Ramazanoğlu, mevzuat veya kanunların ihtiyaçlara cevap vermemesi durumunda ise bunları hemen değiştirdiklerini söyledi. 

"Hain tuzakları bertaraf edeceğiz"
Şehit ailelerine hitap ederken gözyaşlarına hakim olamayan Sare Davutoğlu da tüm kalbiyle şehit ailelerinin yanında olduğunu, onların acılarını kendi acısı olarak hissettiğini belirtti.
Şehitleri minnetle ve şükranla andıklarını dile getiren Sare Davutoğlu, Başbakan Davutoğlu ile ziyaret ettiği şehit aileleriyle anılarını anlatırken de gözyaşlarını tutamadı. 
"Ebedi kardeşliğimizin üzerine kurulan bütün hain tuzakları bertaraf edeceğiz" diyen Davutoğlu, şöyle konuştu:
"Terörün bu ülkenin birliğine, insanlarımızın kardeşliğine gölge düşürmesine asla izin vermeyeceğiz. Hain odaklar ve odakları harekete geçiren dış güçler, bizi birbirimizden ayırmak için hangi kirli hesapları yaparlarsa yapsın biz birbirimize daha sıkı kenetleneceğiz. Hiçbir terör odağı, milletimizin tarih şuuruna halel getiremez, getiremeyecek. Bunu millet olarak geçmişte defalarca gösterdik, bugün de 78 milyon insanımızla birlikte birlik ve beraberliğimizi koruyacağımız muhakkaktır."

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473