banner564

Larnaka’dan başarı geldi

Cyprus Triathlon 2014 Sprint yarışmasında Larnaka’da mücadele eden sporcularımız kürsüye çıkma başarısı gösterdi

Larnaka’dan başarı geldi
banner598
Güney Kıbrıs’ta düzenlenen sprint triathlon yarışmasına katılan sporcularımız hem kürsüye çıktı hem de KKTC’nin en iyi derecesini elde etti. 
İngiliz, Rum, Fransız ağırlıklı sporcuların yarıştığı sprint triathlon yarışında, Kuzey Kıbrıs Triathlon Federasyonu’nun ferdi lisans vermeyerek yarışlara almadığı sporcularımız yarıştı.
Yüzme parkurunda 1 tur atan sporcular, 4 tur bisiklet ve 4 tur koşu parkurunda yarıştılar. Larnaka’nın merkezindeki restoranlar önünde yapılan koşu parkuruna büyük ilgi gösterilirken, uzun süredir kuzeydeki triatlon yarışlarına alınmayan sporcularımızın dereceleri göz doldurdu.Draft yapmanın yasak olduğu sprint triathlon yarışında Çağan Öztuna, Cem Dağdelen, Hüseyin Arhan, Hasan Işıman ve Kemal Elektrikçi yarıştı. 
Masterler kategorisinde yarışan sporcularımızdan Cem Dağdelen üçüncü olurken, 20-29 yaş kategorisinde mücadele eden Kemal Elektrikçi ise KKTC triatlon tarihinin en iyi zamanını elde etti.  “40+”da yarışan Çağan Öztuna ise 1:05:44’lük derece yaptı ve 5’inciliği elde etti.

Kemal’dan tüm zamanların en iyi derecesi
Kemal Elektrikçi Larnaka’daki sprint triatlon yarışında KKTC tarihinin en iyi zamanını elde etti. Larnaka’daki yarışın genel klasmanında 9’uncu olan Kemal Elektrikçi 20-29 yaş kategorisinde ise 7’inci olurken Kemal’ın 1:01:02’lik derecesi KKTC’de elde edilen en iyi derece oldu.30-39 yaş kategorisinde yarışan sporcumuz Hüseyin Arhan ise 01:03:15’lik derece ile yarışı 14’üncü sırada tamamlarken klasmanında 12’inciliği elde etti. Larnaka’da yarışan bir diğer sporcumuz Hasan Mert Işıman ise 1:14:45’lik derece ile finiş gördü.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473