banner564

LAÜ’den 7. Basketbol Anı Turnuvası

LAÜ Basketbol Takımı, merhum takım arkadaşları Koray Bekiroğlu ve Yahya Gökhan Mutlu adına basketbol anı turnuvası düzenledi

LAÜ’den 7. Basketbol Anı Turnuvası
banner598
Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Basketbol Takımı, merhum takım arkadaşları Koray Bekiroğlu ve Yahya Gökhan Mutlu için basketbol anı turnuvası düzenledi. LAÜ Dr. Fazıl Küçük Spor Tesisleri’nde bu yıl 7’ncisi gerçekleşen anı turnuvasına Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Basketbol Takımları katıldı.
Turnuva, merhum sporcuların anısına bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı ve açılış konuşmalarının ardından başladı.
Büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirilen turnuvada takımlar, dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Turnuvada, ilk karşılaşma LAÜ ile GAÜ arasında yapıldı. LAÜ, GAÜ karşısında üstün bir oyun sergileyerek sahadan 86-61 galip ayrıldı.
Turnuvanın ikinci gününde LAÜ ile YDÜ takımları arasında yapılan ve oldukça çekişmeli geçen final maçında LAÜ, YDÜ karşısında 79-75 galip ayrıldı. Bu sonuçlarla turnuvada LAÜ birinci olurken YDÜ ikinci GAÜ ise üçüncü oldu.
 Turnuvada mücadele eden ve dereceye giren takımlara merhum sporcuların aileleri tarafından madalya verilirken Yrd. Dç. Dr. İbrahim Bay tarafından ise, kupaları takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474