banner564

Lefkoşa’da derbi zamanı

Ligde kötü günler geçiren Küçük Kaymaklı, 8 haftadır galip gelen ve şampiyonluk yolunda ilerleyen Yenicami ile karşılaşacak

Lefkoşa’da derbi zamanı
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 10. Haftasında, ligde zor günler geçiren K.Kaymaklı ile zirvede bulunan Yenicami, Lefkoşa derbisinde karşı karşıya geliyor. Yarın saat 14.30’da Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanacak olan derbi öncesi iki takım da galibiyeti arzuluyor.

Derbilerin yeri ayrıdır
K.Kaymaklı teknik direktörü Muharrem Mertdin, Yenicami karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunarak derbilerin normal maçlardan her zaman daha farklı olduğunu söyledi. Mertdin, derbilerin favorisinin olmadığını, neticesi belli olmayan ve puan durumlarıyla, takımların ligdeki durumlarıyla sonucunun önceden kestirilemeyecek mücadeleler olduğunu belirterek K.Kaymaklı-Yenicami karşılaşmasının da iddialı bir Lefkoşa derbisi olduğunu söyledi. Mertdin, Yenicami’nin iyi organize olan, koşan, mücadele eden etkili bir takım olduğunun farkında olduklarını ve kendilerinin de Yenicami kadar iyi olduğunu söyleyerek derbiden galip ayrılacaklarına inandığını ifade etti.

Hedef galibiyet
Muharrem Mertdin, Yenicami’nin iyi ve kötü yönlerini derinlemesine analiz edip sahaya kendi planlarını oluşturarak çıkacaklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapıp karşılaşma sonunda kazanan taraf olacaklarını söyledi. Mertdin, zorlu derbi öncesinde sakatlıkları bulunan Hüseyin Adal ve Mehmet Kaygısız’ın durumlarının ise maç saatinde netlik kazanacağını ifade etti.

Taraftarımızı bekliyoruz
Muharrem Mertdin, derbilerin taraftarlarla daha güzel olduğunu belirterek K.Kaymaklı taraftarlarını tribüne çağırarak takıma destek ve güç vermelerini istedi. Mertdin, K.Kaymaklı taraftarlarını yanlarında göreceklerine inandığını söyledi.

Seriyi devam ettirmek istiyoruz
Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, ligde 8 haftalık bir galibiyet serisi yakaladıklarını ve bu seriyi 9’a çıkarmak istediklerini belirterek derbide hedeflerinin galibiyet olduğunu vurguladı. Devecioğlu, karşılaşmanın derbi olmasından dolayı zorluk derecesinin daha da yükseleceğinin farkında olduklarını ifade etti. Devecioğlu, Yenicami olarak formda bir ekip olduklarını ve sahada daha fazla doğruyu, daha az yanlışı yaparak zor da olsa kazanan taraf olacaklarına inandığını söyledi.

Sıkı hazırlanıyoruz
Sedat Devecioğlu, K.Kaymaklı derbisine 6 antrenman yaparak sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Devecioğlu, zorlu derbide, Adil’in cezası ve Moses’in de sakat olması nedeniyle forma giyemeyeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2016, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473