banner564

Lider 4 nala 4-1

K-Pet Süper Ligi’nin lideri Yenicami, 20. Haftayı da galibiyetle kapatarak zirvedeki yerini korudu

Lider 4 nala 4-1
banner598

 Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Mehmet Sezener, Hakan Gök, Fatih Bardakçıoğlu
Yenicami: Ercan, Salih, Emin, Yasin, H. Sadıklar, Amınu, M.Altın (77. Dk. M. Çavuş) Tansel (70. Dk. Hasan) Kenneth, Farouk (82. Dk. Ali) J. Ebuka
G. Gücü: Mustafa, M. Kaygısız, Aşkın, Emrah (80. Dk. Kürşat) Arif (28. Dk. Özgür) A. Akbulut, Debola, İdan (Mahmut) Prınce, Ümitcan, Tayfun
Goller: 14. Dk. M. Altın (P), 17 ve 18. Dk. Kenneth, 50. Dk. J. Ebuka (Yenicami) 34. Dk. Özgür (G. Gücü) 

K-Pet Süper Ligi’nin 20. Haftasının açılış maçında lider Yenicami, Gençlik Gücü karşısında rahat oynadığı karşılaşmada 4-1 galip geldi ve haftayı 3 puanla kapatarak liderliğini sürdürdü.
4. Dk. gelişen Yenicami atağında Tansel, ceza alanı çizgisi üzerinden sert şutu direğin dibinden dışarı gitti.
14. Dk. G. Gücü ceza alanı içerisinde topla buluşan Tansel’in şutu Aşkın’ın eline çarpınca, hakem Mehmet Sezener penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan M. Altın, topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
17. Dk. soldan Kenneth topu süratle taşıdı, rakiplerinden çalımlarla sıyrıldı ve kaleci Mustafa’nın altından topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı.
18. Dk. Yenicami defansından uzun gönderilen topa Emrah ters bir kafa vuruşu vurdu ve top Kenneth’in önünde kalınca, bu futbolcu topu aldı ve kaleci Mustafa’nın da kaleyi boşaltması ile topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.
21. Dk. sağ kanattan G. Gücü defasının arkasına atılan topa hareketlenen H. Sadıklar, sağ çaprazdan uzak kale direğine sert vurdu ancak top direği yalayarak dışarı gitti. 
34. Dk. gelişen G. Gücü atağında defansın arkasına harika bir ara pası atıldı ve Özgür Ongun aldığı topla çok şık bir gole imza attı ve skoru 3-1 yaptı.
50. Dk. gelişen Yenicami atağında, M. Altın’ın ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan J. Ebuka enfes bir gol atarak skoru 4-1 yaptı.
56. Dk. G. Gücü’nün kazandığı frikik atışında Özgür’ün vuruşunu direk dibinde Ercan kornere çeldi ve rakibine gol şansı vermedi.
73. Dk. gelişen Yenicami atağında J. Ebuka ceza alanı içinde topla buluştu ve dönerek sert vurdu, ancak kaleci Mustafa güçlükle önledi.
80. Dk. G.Gücü ceza alanına sağ çaprazdan giren Mehmet Çavuş, uzak kale direğine kesme bir vuruş yaptı ancak top direğin dibinden dışarı gitti.
Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yenicami maçtan 4-1 galip ayrılarak puanını 48’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473